Top 10 verwachte 2018 films die nog dit jaar uitkomen

  Dit zijn top tien verwachte 2018 films om nog naar uit te kijken dit jaar. Het jaar is door de helft, maar dat neemt niet weg dat er nog flinke pareltjes aankomen. Deze films moet je echt nog zien in de bioscopen.

  Twentieth Century Fox

  Mission: Impossible, Fantastic Beasts of Aquaman, er ligt veel moois in het verschiet. Dit zijn de verwachte 2018 films die er dit jaar nog aan gaan komen. Hiervoor leg je alvast je tentje voor de bioscoop neer om als eerste een plekje te bemachtigen.

  10. The Predator (13 september)

  Later dit jaar kunnen we genieten van nostalgie met The Predator. De oude actiefilms met Arnold Schwarzenegger maken plaats voor deze nieuwe film waarin een klein kind genaamd Rory McKenna (gespeeld door Jacob Tremblay) per ongeluk The Predator terug naar aarde haalt. Daarom heeft een speciaal team de opdracht gekregen om de Predators die op aarde zijn beland te lijf te gaan.

  De film wordt geregisseerd door Shane Black die je kunt kennen van Iron Man 3 en The Nice Guys. Naast een flinke dosis actie kun je dus ook genoeg humor verwachten en misschien zelfs wel een kerstlicht. Black staat er namelijk om bekend dat hij Kerst in zijn films weet te verwerken.

  MGM

  9. Creed II (29 november)

  The Predator is niet de enige oude filmserie dit we dit najaar gaan bezoeken, want ook komt er een nieuwe film met Rocky Balboa (Sylvester Stallone). In het vervolg op Creed uit 2015 zien we Adonis Creed (Michael B. Jordan) terug die moeite heeft met het vinden van een goede balans in zijn leven. Het balanceren van het leven thuis en voorbereidingen treffen voor een volgende gevecht is een moeilijke taak. Al helemaal als de tegenstander de zoon is van Ivan Drago, de bokser die zijn vader Apollo Creed om het leven bracht in de ring.

  Adonis en Rocky zullen samen de strijd aan moeten gaan om hun geschiedenis te trotseren. Hoewel de eerste trailer er veelbelovend uitziet is er wel een reden om je verwachtingen laag te houden. Creed II wordt namelijk niet geregisseerd door Ryan Coogler, de regisseur en schrijver van het eerste deel. Hij werkte namelijk alleen mee als uitvoerend producent en had andere verplichtingen wegens het regisseren van Black Panther.

  Disney

  8. Janneman Robinson (9 augustus)

  Nostalgie lijkt een groot onderdeel te zijn van wat er voor de rest van dit jaar nog op de planning staat, want die gevoelens worden ook opgeroepen door de volgende film. Het is in Christopher Robin namelijk tijd om terug te gaan naar het Honderd Bunderbos om Winnie de Poeh terug te zien. Hij is alleen niet de enige wie we terugzien, want ook Tijgertje, Knorretje en Ihor zitten in de film.

  Ook is de film niet geanimeerd zoals we gewend zijn, maar speelt deze zich af in een wereld ondergedompeld in de realiteit. Janneman Robinson is namelijk opgegroeid en heeft een familie en kinderen, maar wanneer alles niet helemaal op rolletjes loopt heeft hij Poeh nodig. Samen met de bekende dieren staat er een leuk avontuur voor de hele familie te wachten en het is dan ook zeker één van de verwachte 2018 films om nog naar uit te kijken.

  20th Century Fox

  7. Bohemian Rhapsody (1 november)

  Er zijn maar weinig bands zo bekend als Queen en dat is reden voor een autobiografische film. Die komt er in de vorm van Bohemian Rhapsody en zal Freddie Mercury en de rest van de band opnieuw in de schijnwerpers zetten. Mercury wordt gespeeld door Rami Malek, die je misschien wel kent van Mr Robot en lijkt als twee druppels water op de zanger van Queen.

  Natuurlijk zullen de bekende hits te horen zijn en van wat de trailers laten zien krijgt je veel meer dan dat. De oorsprong van “We Will Rock You” en “Bohemian Rhapsody” zijn enkele voorbeelden van wat er te wachten staat en ook het optreden Live Aid komt naar voren. Deze staat nog steeds bekend als één van de beste optredens in de rockgeschiedenis.

  Walt Disney Animation Studios

  6. Ralph Breaks the Internet: Wreck-It-Ralph 2 (12 december)

  Het is niet alleen het jaar van nostalgie, want ook komen er een aantal vervolgen uit en voor Ralph Breaks the Internet rent een ieder vast en zeker naar de zalen. Het eerste deel wist op geweldige wijze een videogame te gebruiken voor een goed verhaal. Ralph was het namelijk zat om een schurk te zijn in zijn spel en besloot wat anders te gaan doen en dat zorgde voor een goed verhaal.

  In het tweede deel gaan Ralph en Penelope op reis door het internet waarbij ze allerlei bekende personages tegenkomen. Zo liet de trailer al zien dat de Disney prinsessen een rol gaan spelen, komt Star Wars voorbij en zullen de Muppets ook te zien zijn. Als klap op de vuurpijl zijn Marvel en Pixar ook van de partij voor een groot feest van herkenning vol Disney en dat maakt het zeker één van de verwachte 2018 films die je nog moet gaan zien.

  Paramount Pictures

  5. Mission: Impossible - Fallout (2 augustus)

  Een ander vervolg dat nog op de planning staat is het zesde deel van Mission: Impossible dat al snel verschijnt. Het is de film die het snelst uitkomt op deze lijst met verwachte 2018 films om nog naar uit te kijken en met reden staat de film zo hoog. Niet alleen willen we de inmiddels legendarische snor van Henry Cavill in actie zien, maar ook hoe hij het tegen Tom Cruise’s Ethan Hunt opneemt in de film.

  Hunt heeft namelijk een missie te voltooien, maar daar is niet iedereen het mee eens. De CIA stuurt Cavills personage August Walker, een huurmoordenaar, achter hem aan om een einde aan Hunts plannen te maken. Het belooft weer een film met veel actie, stunts en heerlijke muziek te worden.

  4. Venom (4 oktober)

  Het jaar wordt gelukkig niet alleen maar getekend door vervolgen of nostalgie. Er komen namelijk ook nog stripboekfilms uit, maar die beloven stuk voor stuk wat anders te gaan doen. De eerst daarvan waar we naar uitkijken is Venom, de bekende Spider-Man schurk. Spider-Man zelf mag dan wel geen rol krijgen in de film, maar dat is alleen maar meer reden om te zien hoe Tom Hardy gaat stralen als Eddie Brock/Venom.

  In de film zien we het ontstaan van de twijfelachtige held, want Eddie Brock en Venom zijn alles behalve onschuldig. Beide hebben een handje van het plegen van misdaden en in de eerste trailer is al te zien dat geweld geen probleem is. Toch zal Venom niet de schurk zijn in de film, want die rol is vergeven aan Carlton Drake/Riot, gespeeld door Riz Ahmed.

  Sony Pictures Animation

  3. Spider-Man: Into the Spider-Verse (20 december)

  Dit jaar is Spider-Man nog wel in zijn eigen film te zien, maar dan op een hele andere manier dan ooit tevoren. Hij krijgt namelijk een animatiefilm van het regieduo Phil Lord en Christopher Miller, bekend van The LEGO Movie en 21 Jump Street. Het duo regisseert alleen niet zelf, maar ze zullen fungeren als producenten voor de film.

  Het wordt alleen wel direct duidelijk dat dit de grootste stripboekfilm ooit moet worden, want de trailers zelf doen je geloven dat je naar een tot leven gekomen stripboek zit te kijken. De humor is erg grappig, de animatie prachtig en er zijn meer Spider-Men dan je op twee handen kunt tellen. De film omarmt de stripboeken en brengt de geliefde Miles Morales Spider-Man samen met Spider-Gwen en Spider-Ham. Het is daardoor zeker één van de verwachte 2018 films om in de gaten te houden dit jaar.

  Warner Bros. Entertainment

  2. Fantastic Beasts: The Crimes of Grindewald (15 november)

  De wereld van Harry Potter wordt dit najaar een stukje groter en dat feit alleen al is reden genoeg om tot één van de verwachte 2018 films om nog naar uit te kijken uit te roepen. Het wordt alleen maar beter als je je bedenkt dat deze film ook de jonge jaren van Albus Perkamentus (Jude Law) gaat bevatten en daar zeg je geen nee tegen.

  Toch zal Newt Scamander (Eddie Redmayne) ook weer in de film te zien zijn, want hij heeft de opdracht van Perkamentus gekregen om Grindewald’s plannen te dwarsbomen. Grindewald (Johnny Depp) wil namelijk een leger tovenaars en heksen voor zijn karretje spannen om de wereld over te nemen wegens zijn geloof. Hij ziet de mensheid als minderwaardig ten opzichte van magische wezens.

  Warner Bros. Pictures

  1. Aquaman (20 december)

  Je zou het misschien niet verwachten, maar het is een superheldenfilm van DC die het lijstje van de verwachte 2018 films die nog uitkomen afsluit. Aquaman komt namelijk eind dit jaar uit en de recentelijk verschenen eerste trailer belooft veel goeds. Het ziet er namelijk uit alsof DC haar lesje geleerd heeft en de regisseur, in dit geval James Wan, zijn visie uit laat voeren.

  We zagen Arthur Curry/Aquaman (Jason Momoa) al in Justice League, waarin het duidelijk was dat hij wel hield van een lekker rondje vechten. Nu moet hij alleen terug naar zijn koninkrijk onder de zee Atlantis om een gevecht te voorkomen. De spanningen tussen de wereld boven en onder het water lopen namelijk hoog op en Aquaman is de enige die de oorlog kan voorkomen.

  Niet alleen wist de film met de eerste trailer op visueel vlak een goede indruk achter te laten, maar ook zag de actie er goed uit. De film lijkt goed trouw te blijven aan de stripboeken, waarbij zelfs Black Manta eruit ziet zoals dat hoort. Het is met recht de beste 2018 film om naar uit te kijken.

  De verwachte 2018 films zitten vol actie

  De verwachte 2018 films die er nog aan komen zitten vol met actie en avontuur. Natuurlijk wordt er ook veel gelachen, maar het de stripboekfilms en actiefilms waarvoor je voornamelijk naar de bioscoop toe gaat dit najaar. Ben je niet zo van films kijken, maar meer van het gamen? Check dan vooral onze lijst met beste 2018 games tot nu toe!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.