Wat verwacht jij van Wolfenstein Youngblood? - XGN Doe Mee

  Wolfenstein zal bij vele gamers nog bekend zijn als die shooter uit de jaren 90, maar de afgelopen jaren timmerde Machine Games hard aan de weg met de reboot van de game. En deze zomer komt er ook nog een spin-off van Wolfenstein, Youngblood. Wat verwacht jij van Wolfenstein Youngblood? Welkom bij de XGN Doe Mee!

  Een weekje geleden wilde de Doe Mee graag jullie favoriete FromSoftware game weten. De maker lanceerde vorige week haar nieuwste paradepaardje, Sekiro: Shadows Die Twice. Maar de Japanse studio heeft natuurlijk ook de Dark Souls-titels, Bloodborne en het wat minder bekende Enchanted Arms gemaakt. Zoals anna-stroom recent ontdekte:

  anna-stroom – Level 12

  Heb een aantal van FromSoftware gespeeld want Echanted Arms en de Armoured Core spellen zijn blijkbaar ook van hun afkomstig. En dat wist ik voorheen niet. De eerste Dark Souls is mijn favoriet omdat ik de bosses en verschillende locaties erin heel tof vond. Dankzij die ben ik ook de andere wat pittigere spellen van hun gaan spelen zoals Demon Souls en Bloodborne. Heb zojuist Sekiro gekocht en verwacht dat die ook een speciaal plekje in mijn hart weet te veroveren. Want ik vind dat hele Japanse Sengoku periode sfeertje er prachtig in.

  En de Doe Mee wenst anna-stroom natuurlijk veel succes met Sekiro: Shadows Die Twice, want ook die game schijnt de standaard FromSoftware formule te bevatten: moeilijk en op bepaalde momenten misschien zelfs frustrerend. De XGN Doe Mee gaat het zo snel mogelijk meemaken als Sekiro op de console draait.

  Goed, van FromSoftware gaan wij naar Bethesda games. Die ontwikkelaar annex uitgever liet vorig jaar tijdens de E3 flink wat titels zien en sommige zouden zelfs dit jaar al verschijnen, zoals Wolfenstein: Youngblood. Die titel kreeg afgelopen week dan ook zijn releasedatum en vanaf 26 juli mag je weer nazi’s schieten. Onze vraag is dan ook:

  Wat verwacht jij van Wolfenstein Youngblood?

  De laatste Wolfenstein, The New Colossus, verscheen in 2017 en kreeg van ons een schitterende 9 in de review. Maar Youngblood verschilt enigszins en deze keer heb je de controle over de dochters van B.J. Blazkowicz, Jess en Soph. De game kent ook een zogenaamde Buddy Pass, waarbij een vriend van jou gratis kan meespelen, mits je de deluxe editie van het spel haalt.

  Maar wat verwacht jij van Wolfenstein Youngblood? Wordt de game net zo’n knaller als het The New Colossus of levert Wolfenstein in nu het niet de nazihatende schietgrage B.J. Blazkowicz heeft? Laat het ons weten in de reacties hieronder en vertel er ook even bij WAAROM jij dat vindt. Zien we jullie volgende week terug bij een nieuwe XGN Doe Mee!

  Wolfenstein Youngblood

  Verkijgbaar vanaf 26 july 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.