Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht?

  Het is weekend! Met andere woorden: genoeg tijd om lekker een potje te gamen. Waar de XGN-redactie deze week mee bezig is geweest, lees je in dit artikel. Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht? Laat het ons weten in de comments!

  Remco

  Gekocht: Borderlands The Handsome Collection
  Uitgespeeld: Unravel 2

  Deze week heb ik Unravel 2 uitgespeeld. Na veel moeilijke puzzels te hebben doorstaan ben ik eindelijk aan het einde gekomen. Unravel Two is een prachtige ervaring die elke puzzelaar moet spelen.

  Ook heb ik Borderlands: The Handsome Collection gekocht. De twee games heb ik al eerder gespeeld, maar om voor te bereiden op Borderlands 3 ga ik me nog een keer wagen aan de titels. Ook ga ik de remaster van Borderlands 1 kopen als die op 3 april uitkomt op de PlayStation 4.

  borderlands gekocht

  Kevin

  Gekocht: -
  Uitgespeeld: Fire Emblem: The Sacred Stones, Devil May Cry 5

  Deze week heb ik, met een klein beetje tegenzin, Fire Emblem: The Sacred Stones doorgespeeld. De gameplay is precies wat je van de serie gewend bent, maar het verhaal weet nooit echt op gang te komen. Het kan je uiteindelijk niet zoveel schelen wat er met het land Magvel en het koninklijke duo Erika en Ephraim gebeurt. Iets dat ik met Hector, Lyn en Eliwood uit Fire Emblem (2004) wel had.

  Verder heb ik flink wat demonen terug naar de hel gestuurd in Devil May Cry 5. Op het gebied van gameplay is het absoluut het beste deel uit de serie, maar verhaaltechnisch vond ik hem een beetje tegenvallen. Het lijkt soms alsof de game vastzit tussen een serieuze toon en doldwaas plezier. Het helpt ook niet dat je, als DMC-fan, het 'grote mysterie' al vanaf de eerste paar missies ziet aankomen. De gameplay is alleen zo goed dat je jezelf geen fan van actiegames kan noemen als je Devil May Cry 5 nog niet in je bezit hebt.

  devil may cry gekocht

  Sonja

  Gekocht: South Park: The Stick of Truth, South Park: The Fractured But Whole
  Uitgespeeld: -

  Ik heb deze week South Park: The Stick Of Truth en South Park: The Fractured But Whole gekocht. Het was nu een koopje bij Steam, namelijk maar 16,18 euro! Aangezien ik de games in de let's plays hilarisch vond en ze eruitzagen als leuke games om te spelen kon ik het nu niet laten om ze toch maar een keer in huis te halen. Nu nog maar hopen dat mijn laptop dat net zo leuk vindt als ik...

  south park gekocht

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.