Een weekje geleden ging onze vraagstelling over The Game Awards en jullie verwachtingen van het game-evenement. Afgelopen donderdag was het evenement en er is veel aangekondigd, zoals Mortal Kombat 11 en The Outer Worlds. En ook een teaser voor Dragon Age 4. Een game waar anna-stroom ook erg naar uitkijkt.

anna-stroom – Level 11

Las een gerucht dat Dragon Age 4 tijdens de Game Awards 2018 aangekondigd zou worden. En dat is een game serie waar ik veel geld en tijd in heb gestoken. Ben heel benieuwd naar het verhaal in deel 4. Vooral omdat Dragon Age Inquisition een vrij open einde erin had.

Of het deel vier is, is nog niet zeker, maar BioWare liet wel de eerste teaser van de nieuwe Dragon Age zien. Aan het einde van de teaser staat er namelijk de hashtag #thedreadwolfrises. En The Dread Wolf is niemand minder dan Fen’ Harel, de elfengod van verraad die al vaker langs is gekomen in de Dragon Age-titels. Het is wachten tot BioWare meer van de game onthuld.

We blijven bij The Game Awards en wel bij Far Cry. Afgelopen woensdag maakte Ubisoft bekend dat er een nieuwe Far Cry game in ontwikkeling is en tijdens The Game Awards heeft de studio een volledige trailer van de game laten zien die Far Cry New Dawn heet. De game komt op 15 februari 2019 uit en lijkt in bepaalde opzichten veel op het nog te verschijnen Rage 2. Onze vraag is dan ook:

Wat verwacht jij van Far Cry New Dawn?

Far Cry 5 werd dit jaar nog goed door ons ontvangen en kreeg een 8.8 in de review, maar wat verwacht jij van Far Cry New Dawn? Wordt de nieuwste game ook een succesnummertje voor Ubisoft of moeten we het meer zien als een lekker tussendoortje, zoals Far Cry Blood Dragon toentertijd was? En wordt februari als gamemaand nu niet ontzettend druk?

Een boel vragen, maar de XGN Doe Mee wil dolgraag jullie antwoorden horen! Laat het ons dan ook weten in de reacties hieronder WAAROM jij datgene verwacht van Far Cry New Dawn. Zien we jullie volgende week terug bij een nieuwe XGN Doe Mee. Een fijn weekend gewenst!