Wat verwacht jij van Shadow of the Tomb Raider? - XGN Doe Mee

Article
zaterdag, 17 maart 2018 om 15:00
xgn google image
Eén van de bekendste schattenjagers uit de game-industrie had het weekje wel; een nieuwe film én het nieuws dat er gewerkt wordt aan een nieuwe Tomb Raider. Welkom bij de XGN Doe Mee!
De laatste keer ging onze vraagstelling over jullie verwachtingen rondom Call of Duty: Black Ops 4. Vorige week werd de nieuwste telg in de Call of Duty reeks aangekondigd, met het nieuws dat op 17 mei meer bekend wordt gemaakt. Tot die tijd wil de XGN Doe Mee graag jullie mening horen en svenysven verwoord iets wat de meesten van jullie denken:
Zoals de Doe Mee al aangeeft, is dit iets wat vaker voorbijkomt. De afgelopen jaren was de setting vooral gefocust op het heden en de nabije toekomst, maar de terugkeer naar de wortels van de franchise – de Tweede Wereldoorlog – werd warm onthaald. Een vervolg op de Black Ops serie zal door sommigen worden toegejuicht, terwijl anderen de reeks weer een jaartje overslaan.
Goed, van de perikelen rondom Call of Duty Black Ops 4 gaan wij naar één van onze favoriete schattenjagers: Lara Croft. Het was het weekje wel rondom mevrouw Croft: afgelopen week kwam de nieuwste film uit met Oscarwinnares Alicia Vikander in de titelrol en lekte het nieuws dat er een nieuwe Tomb Raider game aankomt. Onze stelling gaat dan ook over die titel:

Wat verwacht jij van Shadow of the Tomb Raider?

Rise of the Tomb Raider, de voorganger, stamt alweer uit 2016, dus een nieuwe Tomb Raider dit jaar is geen verrassing. Maar wat verwachten jullie van de titel? Meer enerverende en gigantische puzzels of juist enkele veranderingen? En gezien de trailer speelt de game zich waarschijnlijk af in Midden- of Zuid-Amerika, wat vinden we daarvan?
Laat het weten in de reacties hieronder en vertel er ook even bij WAAROM jij dat verwacht van Shadow of the Tomb Raider. Zien we jullie volgende week bij een nieuwe XGN Doe Mee. Een fijn weekend gewenst!

Populair Nieuws

Laatste Reacties