Fantastic Beasts 2 trailer uitgelicht - Opvallende details

  Expelliarmus! Dit jaar keren wij weer terug naar een wereld vol magie die is gecreëerd door J.K. Rowling. Nog voordat Harry Potter de strijd aanging met Voldemort vinden de gebeurtenissen uit de Fantasic Beasts franchise plaats. Wij nemen een kijkje naar de Fantastic Beasts 2 trailer en proberen enkele details te ontcijferen.

  Warner Bros Ent

  Let op: dit artikel kan spoilers bevatten voor de eerste Fantastic Beasts film en de Harry Potter franchise.

  3. Bekende elementen

  Een van de eerste dingen die je zult zien in de Fantastic Beasts 2 trailer is het bekende kasteel waar leerlingen magie onder de knie kunnen krijgen. Hogwarts (Zweinstein in het Nederlands) was namelijk nergens te bekennen in Fantastic Beasts and Where to Find Them, maar nu keren we terug naar deze iconische plek.

  Denk je aan Hogwarts, dan zal professor Dumbledore (Perkamentus in het Nederlands) ook zeker in je opkomen. In Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald wordt de kijker geïntroduceerd op een vrij jonge professor Dumbledore (Jude Law) die nog niet de leiding heeft over de bekende school. Hier is hij een simpele leraar die stiekem met Newt Scamander (Eddie Redmayne) samenwerkt.

  Hiernaast zien we dat bijna de gehele cast uit de eerste Fantastic Beasts terugkeert, waaronder Jacob Kowalski (Dan Fogler) die aan het eind van het eerste deel zijn herinneringen verloor. Welke avonturen zullen Newt en Jacob ditmaal beleven?

  Warner Brothers Pictures

  2. De terugkeer van Credence

  Bijna de gehele cast uit de eerste Fantasic Beasts film is terug, maar een grote verrassing in de Fantastic Beasts 2 trailer is dat we een shot te zien krijgen van Credence (Ezra Miller). Zijn personage is namelijk aan het eind van het eerste deel verslagen en vermoedelijk overleden, maar blijkbaar zal ook hij zijn terugkeer maken.

  In Fantastic Beasts and Where to Find Them komen we erachter dat Credence is verbonden met een Obscurus. Dit is een ongekende duistere kracht die zichzelf kan manifesteren wanneer een individueel zijn krachten probeert te onderdrukken. Credence is een persoon die zijn hele leven al probeert om zijn innerlijke kracht verborgen te houden, waardoor dus een Obscurus is ontstaan.

  Het is mogelijk dat deze innerlijke kracht ervoor heeft gezorgd dat hij zijn confrontatie aan het eind van het eerste deel heeft overleefd. Hoe essentieel de rol van Credence in Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald zal zijn is nog niet bekend, maar zijn personage is niet zo makkelijk weg te slaan!

  1. The Deathly Hallows

  Aan het eind van de Fantastic Beastst 2 trailer, nog voordat de titel van de film in beeld komt, zien we het logo van de Deathly Hallows verschijnen. Deze voorwerpen zijn ook in de titel van de film terug te vinden. Zo is de letter I, in het woordje Crimes, vervangen door de legendarische Elder Wand.

  De Deathly Hallows zijn drie voorwerpen, die wanneer samengevoegd, de gebruiker onverslaanbaar moet maken. Het gaat om de Elder Wand: de sterkste toverstaf die er bestaat, de Resurrection Stone: een steen die je geesten laat oproepen en de Cloak of Invisibility: een mantel die de gebruiker onzichtbaar maakt. De vraag is natuurlijk welke rol de Deathly Hallows gaan spelen in Fantastic Beasts 2 en de eventuele vervolgen. De slechterik uit de film, Gellert Grindelwald (Johnny Depp) zou namelijk op dit moment in het bezit moeten zijn van de Elder Wand, nog voordat Dumbledore de toverstaf op zich nam (zoals gezien in de Harry Potter films).

  Op welke manier zullen de Deathly Hallows impact hebben op het verhaal? Hopelijk komen we erachter wanneer Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald in de bioscopen verschijnt. De film is vanaf 15 november op het witte doek te aanschouwen.

  Welke details uit de Fantastic Beasts 2 trailer viel jullie op?

  Dit waren enkele details die ons opvielen uit de eerste trailer voor Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald. Welke details vielen jullie nog meer op en kijken jullie uit om de film op het grote scherm te zien?

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.