Wat verwacht jij van Call of Duty Black Ops 4? - XGN Doe Mee

Een weekje geleden was de Doe Mee benieuwd naar jullie verwachtingen rondom Far Cry 5. De nieuwste shooter van Ubisoft komt eind maart uit voor de PC, PlayStation 4 en Xbox One en belooft weer veel moois te leveren. Onze Lucas heeft de game al gepreviewd en sprak over een “uitzonderlijk goed sfeertje”. Dat belooft wat! Maar JustB krijgt deze zaterdag het woord:

JustB- Level 6

Grotere map, brutere wapens en nog meer voertuigen. Sowieso is teveel side missions voor mij echt geen minpunt...hoe meer hoe beter denk ik dan! Grafisch spat het denk ik echt van het beeld af en hopen dat ze dit keer het verhaal nog ietsje meer aandacht geven...Hopen dat ze de goede lijn van de vorige games doorpakken en dat ze deze game niet te snel in elkaar hebben geflanst want op de rand van de afgrond is een stap voorwaarts natuurlijk nooit geen vooruitgang.

Het is natuurlijk nog even afwachten wat Far Cry 5 allemaal gaat brengen qua zijmissies en hebbedingetjes om te verzamelen, maar waarschijnlijk kan de kleptomaan in je helemaal losgaan in Far Cry 5.

Goed, we laten Far Cry 5 eventjes achter ons en kijken naar de toekomst. Afgelopen week kwam al het gerucht naar voren dat er een nieuwe Call of Duty gaat komen dit jaar. Dat is natuurlijk geen verrassing voor de jaarlijkse serie, maar van de Tweede Wereldoorlog (Call of Duty WW2) weer naar het heden is toch wel bijzonder. Onze vraag is dan ook:

Wat verwacht jij van Call of Duty Black Ops 4?

Afgelopen donderdag maakte Activision bekend dat Call of Duty Black Ops 4 in oktober uitkomt voor de PC, PlayStation 4 en Xbox One. Voordat het zover is, komt er eerst nog een echte onthulling op 17 mei. Maar wat vinden jullie van de bekendmaking van Black Ops 4? Is de stap van WW2 naar Black Ops 4 een goede? En zitten jullie op een nieuwe Black Ops te wachten?

Een boel vragen weer, maar de XGN Doe Mee is weer benieuwd naar jullie mening! Laat het ons weten in de reacties hieronder en vertel er ook bij WAAROM jullie dat verwachten van Call of Duty Black Ops 4. Zien we jullie volgende week bij een nieuwe XGN Doe Mee. Een fijn weekend gewenst!