Wat verwacht jij van Serious Sam 4? - XGN Doe Mee

Article
zaterdag, 21 april 2018 om 15:00
xgn google image
Sinds gisteren dendert een groot gedeelte van de PlayStation 4-bezitters met Kratos door de sneeuw, terwijl anderen met het heerlijke weer een terrasje pakken; het contrast kan groot zijn. De XGN Doe Mee richt zich op een niet serieuze-serieuze game en wil graag jullie verwachtingen horen. Welkom bij de XGN Doe Mee!
Een weekje geleden ging onze vraag over welke game jullie graag Xbox backwards compatible willen zien. Met weer een lading aan oude nieuwe games probeert Microsoft zoveel mogelijk pareltjes van de eerste Xbox en zijn opvolger naar de One te brengen. Maar welke jullie het graagst zien? De Doe Mee zag GTA, Red Dead Revolver en Def Jam Fight For New York vaker voorbij komen. Maar denk eens aan de muziekgames, zoals DavincstyleGames aangeeft:
En ook dat klopt, DavincstyleGames. Er zijn al meerder klassiekers op de One te spelen, zoals Star Wars Knights of the Old Republic en BioWare’s Jade Empire. Maar de gitaarspellen zijn inderdaad nog niet compatible, terwijl de games van RedOctane en Harmonix toch nog veel werden gespeeld toentertijd. Misschien zou het backwards compatible maken van die titels wel een slimme zet zijn?
Goed, eventjes genoeg over die backwards compatible games voor de One. Het was een druk weekje met genoeg materiaal om over te discussiëren: het gerucht dat Call of Duty Black Ops 4 geen standaard singleplayer gaat hebben of het uitstel van Dark Souls Remastered voor de Nintendo Switch. Ondanks dat alles focust de XGN Doe Mee zich op een iets anoniemere titel die zichzelf niet al te serieus neemt: Serious Sam.

Wat verwacht jij van Serious Sam 4?

Afgelopen donderdag kwam namelijk de eerste trailer van Serious Sam 4, Planet Badass, uit. Ontwikkelaar Croteam toont met de eerste beelden haar ‘meest serieuze’ held die weer hordes aan vijanden moet verslaan. En waarschijnlijk krijgen wij op de E3 meer van de game te zien. De Doe Mee kan daar eerlijk gezegd niet op wachten!
Maar het gaat natuurlijk om jullie mening. Laat dus weten in de reacties hieronder wat jij van Serious Sam 4 verwacht en vertel daar ook even bij WAAROM jij dat verwacht. Zien we jullie volgende week in een oranjeweekje terug bij een nieuwe XGN Doe Mee. Een fijn weekend gewenst!

Populair Nieuws