Welke game wil jij Xbox backwards compatible? - XGN Doe Mee

De laatste keer waren wij wel benieuwd naar jullie verwachtingen rondom de nieuwste Spider-Man titel. De game waarin de spinnenkruiper door New York City mag slingeren heeft namelijk een releasedatum gekregen: 7 september mogen PlayStation 4-gebruikers met hem aan de slag. Jullie verwachtingen zijn hooggespannen met eventueel allerlei slechteriken die voorbij komen en de relatie met Mary Jane. Maar voor Aprotodon het liefst niet al te veel QTE’s:

Aprotodon – Level 3

De gevechten zien er echt heel goed uit, maar ik zag in de gameplay trailer ook dat er veel gebruik wordt gemaakt van quick time events, ik hoop dat ze die een beetje tot een minimum houden. Dit haalt mij namelijk altijd een beetje uit de wereld waarin ik me bevind. Geef mij maar gewoon goede cutscenes!

Hetgeen wat Aprotodon benoemt, zag de XGN Doe Mee vaker voorbij komen: de toffe gevechten, het webslingeren door de stad en een meeslepend hoofdverhaal. Toch zit er genoeg vertrouwen in Insomniac Games, zoals wij zien, en we gaan in september daadwerkelijk meemaken hoe Spider-Man is.

Goed, van de vriendelijke spinnenman gaan wij naar een oude doos. De eerste Xdoos wel te verstaan. Op dit moment hebben we natuurlijk de Xbox One en diens sterkere broertje, de Xbox One X. Maar het draait om de titels en Microsoft heeft daarvoor ook nog het backwards compatibility programma. Onze vraag is dus ook:

Welke game wil jij Xbox backwards compatable?

Afgelopen week kwam het nieuws uit dat Microsoft weer negentien titels naar de Xbox One brengt, waaronder The Elder Scrolls III: Morrowind, SSX 3 en Conker Live & Reloaded. Maar welke titel van de originele Xbox, of de Xbox 360, zou jij dolgraag op de Xbox One zien.

Laat het ons weten in de reacties hieronder en vertel er ook even bij WAAROM jij die game backwards compatible zien. Zien we jullie volgende week bij een nieuwe XGN Doe Mee. Een fijn weekend gewenst!