Wat verwacht jij van Mafia 3? - XGN Doe Mee

  Een nieuwe maand, een nieuw scala aan games waaraan wij ons weer mogen wagen. Wat te denken van Battlefield 1, Gears of War 4 en Mafia 3. En over die laatste gaat deze XGN Doe Mee. Welkom!

  Een weekje geleden ging ons vraagstelling over de nieuwste, en laatste, uitbreiding van Destiny: Rise of Iron. Om specifieker te zijn, wat jullie nu van Rise of Iron vonden en of het de prijs van 30 euro waard was. bitingshark is het in ieder geval niet eens met de prijs:

  bitingshark – Level 1

  Het is veel van hetzelfde. De areas en de enemies zijn allemaal re-skins. Zelfs de strikes zijn re-skins. Zeker geen 30 euro waard. Hopelijk geeft de raid een leuke toevoeging. Maar ben bang dat dit niet genoeg voldoening geeft voor deze prijs.

  Het is iets wat de Doe Mee vaker hoorde afgelopen week: Rise of Iron is in principe een grote re-skin voor de aarde met enkele nieuwe gebieden en wat nieuwe queesten. De raid is ook al een weekje uit en door meerdere mensen volledig uitgepluisd. Het lijkt dat bitingshark gelijk heeft en dat Rise of Iron geen voldoening geeft voor de prijs, al zullen sommigen het hier niet mee eens zijn.

  Enfin, eventjes genoeg over Destiny, al zou de XGN Doe Mee wel kunnen beginnen over het gerucht dat het tweede deel in de reeks naar de PC zou komen. Geruchten, maar de Doe Mee houdt daar zielsveel van. Nee, de blik staat op de toekomst gericht en wel de nabije toekomst van 7 oktober. Dan komt Mafia 3 uit en de Doe Mee is benieuwd:

  Wat verwacht jij van Mafia 3?

  Het derde deel in de Mafia-reeks zou misschien wel eens heel veel aandacht kunnen trekken in oktober. Er zijn vele XGN’ers die wachten op de game, met misschien evenveel XGN’ers die denken dat Mafia 3 hun eerste Mafia wordt. Maar wat verwachten jullie van de game? Wordt de hype waargemaakt of zal het allemaal wel ontzettend meevallen?

  Laat het ons weten in de reacties hieronder en vertel er ook even bij WAAROM jij dat denkt of verwacht. Zien we jullie volgende week weer bij een nieuwe XGN Doe Mee. Een fijn weekend gewenst!

  Mafia III

  Verkijgbaar vanaf 7 october 2016

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.