Wat verwacht jij van Ghost Recon Breakpoint? - XGN Doe Mee

  Eén verkeerde klik of knop en er staat informatie op het internet die je eigenlijk nog niet vrij mag geven. Het overkwam Ubisoft afgelopen week betreffende Ghost Recon Breakpoint en donderdag werd er ook meer over de game bekendgemaakt. Maar wat verwacht jij van Ghost Recon Breakpoint? Welkom bij de XGN Doe Mee!

  Een weekje geleden waren wij benieuwd over jullie verwachtingen rondom RAGE 2. De nieuwste game van Avalanche Studios komt over een weekje uit en wij waren best wel te spreken over de game toen wij die onder handen kregen op de E3. En dat Avalanche Studios aan het roer staat, is voor sommigen van jullie al goed nieuws. Zoals bij Andromeda:

  Andromeda – Level 3

  Ik heb best wel hoge verwachtingen van game omdat ik Mad Max en Doom erg goed vond. Deze game is ook gemaakt door het team van Avalanche dat Mad Max heeft gemaakt en niet zozeer Just Cause. Verder een mooie open wereld en de Chaos en waepons die bekend zijn van de ID Software games..dus ik heb er zin in, maar wacht wel even op de review van XGN.

  Natuurlijk heeft Avalanche Studios zichzelf met Just Cause op de kaart gezet, maar er zijn ook vele gamers die inderdaad van Mad Max hebben genoten, zoals Andromeda. Of RAGE 2 ook de mei-knaller gaat zijn en ook een succes voor Avalanche is de vraag, maar over een weekje weten we meer!

  Goed, van RAGE 2 naar Ghost Recon. De laatste Ghost Recon, Wildlands, kwam twee jaar geleden uit, en via een lek is inmiddels bekend geworden dat Ubisoft ook de nieuwste telg uit de Ghost Recon familie heeft aangekondigd: Ghost Recon Breakpoint. Onze vraag is dan ook:

  Wat verwacht jij van Ghost Recon Breakpoint?

  Donderdag werd de game officieel uit de doeken gedaan door Ubisoft en inmiddels is een beetje duidelijk wat we kunnen verwachten. Zo worden vele features uit Wildlands overgenomen voor Breakpoint, maar zitten er ook nieuwe elementen in zoals een klasse-systeem, loot die verspreid ligt in de wereld en de toevoeging van een bad guy in de vorm van Jon Bernthal, bekend van The Walking Dead en The Punisher.

  Maar wat verwacht jij van Ghost Recon Breakpoint? Laat het ons weten in de reacties en vertel er vooral bij WAAROM jij dat verwacht. Zien we jullie volgende week terug bij een nieuwe XGN Doe Mee. Een fijn weekend gewenst!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.