Wat verwacht jij van RAGE 2? - XGN Doe Mee

De laatste keer ging het over jullie favoriete Mortal Kombat personage. De nieuwste telg in de Mortal Kombat-reeks, Mortal Kombat 11 is namelijk kortgeleden verschenen en kreeg van ons een 8.5 in de review. En het valt de Doe Mee op dat velen van jullie een favoriet personage hebben met een unieke reden. Zoals Gintoki:

Gintoki – Level 1

Scorpion en Noob Saibot waren altijd mijn fav, maar sinds MK 9 en helemaal 11 is Johnny Cage toch wel echt mijn nr 1. De ninja mime skin en move en de fatalities (vooral de 3 headed mk1 fatality bug homage) zijn toppunt van trolling.

En zo zag de XGN Doe Mee nog meerdere personages voorbijkomen en dat zijn toch veelal de vechters die al sinds de begintijden in de Mortal Kombat-reeks te vinden zijn. Enigszins is dat ook wel logisch, want dat zijn juist de vechtersbazen waarmee iedereen is opgegroeid.

Goed, van de bloederige gevechten en knokpartijen in Mortal Kombat kijkt de Doe Mee vooruit naar mei. Mei kent weinig echt grote titels en RAGE 2 lijkt toch de belangrijkste deelnemer te zijn als het gaat om eventuele game van de maand. Wij waren al onder de indruk van RAGE 2 tijdens de E3 een jaar geleden, zoals te lezen in onze impressie en features special, maar onze vraag aan jullie is:

Wat verwacht jij van RAGE 2?

RAGE 2 is het liefdeskind van Avalanche Studios en id Software en probeert in een bepaalde mate de magie van Just Cause te combineren met de geordende chaos van DOOM. Zoals wij al melden lijkt die game daar veel op en zal het voor veel vermaak gaan zorgen. Maar wat verwacht jij van Rage 2? Wordt de game een succesvolle titel voor Bethesda of juist niet? En waarom?

Laat het ons weten in de reacties hieronder en vertel er ook even bij WAAROM jij juist dat verwacht van RAGE 2. Zien we jullie volgende week bij een nieuwe XGN Doe Mee. Een fijn weekend gewenst!