Wat verwacht jij van FIFA 19? - XGN Doe Mee

  Plakkerig op je bank liggen of onderuitgezakt in je stoel, het weer voor een gamer is op dit moment niet echt gunstig. Afkoelen is dan ook het devies, maar daar heeft de Doe Mee geen behoefte aan. Sporten en vooral veel rennen, heerlijk! Daar draait het ook om in deze nieuwe XGN Doe Mee!

  De laatste keer waren wij wel eens benieuwd naar jullie verwachtingen rondom Super Smash Bros Ultimate. De nieuwe vechttitel van Nintendo werd in maart al uit de doeken gedaan, maar bij de E3 zagen we er veel meer van. En met de releasedatum aan het einde van dit jaar, kan dat wel eens een kerstcadeautje worden voor onder de boom. Zarco hoopt het volgende in ieder geval:

  Zarco – Level 1

  Stiekem hoop je natuurlijk altijd dat Nintendo nog een verrassing in petto heeft. Maar ik verwacht eigenlijk gewoon meer karakters, meer voorwerpen, meer locaties om op los te gaan ... meer van alles dat Smash zo goed maakt. En dan wordt het weer een groot succes.

  Dat is iets wat meer fans van de Super Smash serie verwachten Zarco: meer van hetzelfde, maar toch weer zodanig aangepast en getweakt dat niet alleen de hardcore liefhebbers blij met Ultimate zullen zijn, maar dat ook nieuwkomers het leuk gaan vinden. We gaan het zien op 7 december als Super Smash Bros Ultimate verschijnt op de Nintendo Switch.

  Goed, van Super Smash gaan we naar voetbal. Niet alleen is het wereldkampioenschap bezig, evenals de transfercarrousel voor het nieuwe voetbalseizoen wat over iets meer dan een maandje begint. Maar voeg daar nog een maandje aan toe en het is september, wat FIFA betekent. Onze vraag gaat dan ook over de nieuwste telg van die serie:

  Wat verwacht jij van FIFA 19?

  De Doe Mee heeft de game al kunnen spelen tijdens de E3 2018 en zag wel enkele veranderingen, maar het gaat natuurlijk om jullie verwachtingen. Wat verwacht je precies van FIFA 19? En misschien wel belangrijker: ga je hem waarschijnlijk ook halen? Laat het ons weten in de reacties hieronder en vertel er ook even bij WAAROM jij dat verwacht. Zien we jullie volgende week bij een nieuwe XGN Doe Mee. Een fijn weekend gewenst!

  FIFA 19

  Verkijgbaar vanaf 28 september 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.