Wat verwacht jij van Destiny 2? - XGN Doe Mee

Article
zaterdag, 25 maart 2017 om 15:00
xgn google image
Met de release van Mass Effect Andromeda lijkt het logisch dat de XGN Doe Mee zich daarop richt. Helaas, er verscheen deze week ander groot nieuws over een andere space shooter. Welkom bij de XGN Doe Mee!
De laatste keer vroegen wij ons af wat nou jullie favoriete cartoongame is. Dit na aanleiding van de aankondiging van de Disney Afternoon collectie. En meerdere cartoontitels passeerden de revue: The Simpsons, South Park en natuurlijk Batman. Voor nu geeft de XGN Doe Mee het woord aan svenysven, die warme herinneringen ophaalt aan Rocket Power:
Cartoon games lijken vaak een nostalgische snaar te raken. Het viel de Doe Mee daarom ook wel op dat er niet titels als Ducktales, The Adventures of Batman & Robin of één van Mickey Mouse’s vele avonturen werden benoemd. Al zijn de titels die svenysven noemt natuurlijk ook het proberen waard, al is het alleen voor die eerdergenoemde nostalgische waarde.
De XGN Doe Mee richt zijn vizier even op de toekomst en dan vooral op de release van misschien wel één van de grootste games van dit jaar: Destiny 2. Hoongelach daar gelaten, waarschijnlijk zal Bungie de hype rondom de titel wel weer goed opbouwen. Afgelopen week lekte er een poster uit van de opvolger van het origineel uit 2014 en de tweede telg in de Destiny reeks zou in september uit moeten komen. Onze vraag is dan ook:

Wat verwacht jij van Destiny 2?

Dat Destiny een tijdje na de launch niet de game was die ons beloofd werd door Bungie, was wel duidelijk. Maar in de loop van de tijd heeft de ontwikkelaar getoond hoe de game moest zijn. Maar het gaat natuurlijk om dat vervolg en of die voldoet aan onze verwachtingen. Behalve dat, wat verwacht jij nou van Destiny 2? Een goed, logisch vervolg waarin Bungie op veilig speelt, of een drastische verandering in het landschap van Destiny?
Wij zijn ontzettend benieuwd naar jullie meningen! Laat ons in de reacties hieronder dus ook even weten wat jij verwacht van Destiny 2 en WAAROM jij dat verwacht. Zien we jullie volgende week terug bij een nieuwe XGN Doe Mee. Een fijn weekend gewenst!