Wat verwacht jij van Death Stranding? - XGN Doe Mee

  De eerste sneeuwvlokjes dwarrelen alweer naar beneden, wat hét juiste moment is om lekker op de bank of in een luie stoel knus te gamen. Iets wat de XGN Doe Mee ook zeker toejuicht en zelf doet. Maar eerst zijn wij nog benieuwd naar jullie verwachtingen van Death Stranding. Welkom bij de XGN Doe Mee!

  Een weekje geleden vroegen wij wat jullie vonden van de commotie rondom Destiny 2. Het bleek dat je op hogere levels meer XP kreeg naarmate je langer speelde. De achterban van Bungie’s shooter was daar dan ook absoluut niet blij mee en liet via het internet weten dat ze het raar en belachelijk vonden. Bungie belooft beterschap en paste gelijk enkele aspecten aan. Gipetto krijgt deze week het woord:

  Gipetto – Level 5

  Ik speel de laatste tijd geen Destiny meer omdat ik max level ben. In D1 was het grinden voor de beste loot. Gezien er in D2 geen random loot is heb ik nagenoeg alles al heb ik hierdoor wat tijd om andere spellen te spelen. Qua mechanics heeft D2 een slechte start gemaakt maar ik heb er alle vertrouwen in dat D2 op ten duur net zo heerlijk weg speelt als D1.

  Het is iets wat de XGN Doe Mee vaker voorbij ziet komen en niet alleen bij Gipetto; meerdere spelers die Destiny 2 al snel naast zich neer hebben gelegd en de game niet zo fanatiek speelden als ze de voorganger bestormden. Misschien zorgen de wijzigingen die Bungie gaat toepassen, met ook de nieuwste DLC die net uit is, er wel voor dat meer oudgedienden de titel weer oppakken.

  Enfin, genoeg Destiny 2 voor nu. Donderdagnacht waren The Game Awards waar we werden voorgeschoteld met meerdere mooie nieuwtjes: Bayonetta 3 komt naar de Nintendo Switch, Soul Calibur 6 die in ontwikkeling is en nog meer moois. Maar ook een nieuwe trailer van Hideo Kojima’s nieuwste project: Death Stranding. Onze vraag is dan ook:

  Wat verwacht jij van Death Stranding?

  Want onlangs drie trailer is er nog erg weinig over de game bekend. The Walking Dead-acteur Norman Reedus speelt de hoofdrol en de game draait op de Decima Engine die ook in Horizon Zero Dawn zit. Maar ondanks al dat mysterieuze, wat verwacht jij van Kojima’s nieuwste titel?

  Laat het ons weten in de reacties hieronder en vertel er ook even bij WAAROM jij dat verwacht. Zien we jullie volgende week bij een nieuwe XGN Doe Mee. Een fijn weekend gewenst!

  Death Stranding

  Verkijgbaar vanaf 8 november 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.