Wat vind jij van de commotie rondom Destiny 2? - XGN Doe Mee

De laatste keer waren wij benieuwd naar jullie meningen over Call of Duty WW2. Uitgever Activision was alweer in haar nopjes, aangezien de titel goed verkocht in de eerste weken. Maar hoe vinden jullie de titel van ontwikkelaar Sledgehammer Games? Wij geven het woord deze week aan Tobias Kaa:

Tobias Kaa – Level 3

De MP is tof! Al heb ik wel m'n twijfels over de instinct ability. Deze ability waarschuwt je wanneer een vijand je ziet. Ik gebruik hem zelf ook, maar het zorgt voor verassende momenten (in negatieve zin) omdat alle gebruikers dan weten waar jij bent en vice versa. Verder is dat boots on the ground een verademing! De lootboxes in deze game vind ik prima en zijn geen grote gamechanger.

Daarmee spreekt Tobias Kaa iets aan waar we het twee weken geleden over hadden: de lootboxes. Het is dan fijn dat sommigen van jullie ervaren dat ze geen grote impact op de titel hebben. En de XGN Doe Mee snapt dat het wel weer eens fijn om de voeten op de grond te hebben, in plaats hoppen door allerlei ruimtestadia en wat nog meer niet.

Goed, eventjes genoeg over Call of Duty WW2. We kunnen het hebben over de trailer van Avengers: Infinity War die afgelopen week uitkwam, of het schema voor de PlayStation Experience die volgende week plaatsvindt. Vorig jaar werd er veel moois getoond op de PlayStation Experience, misschien is dat dit jaar ook wel zo.

Maar de Doe Mee richt zich deze week op de commotie rondom Destiny 2. Het bleek namelijk dat je op hogere levels minder XP verdiende naarmate je langer speelde. De community heeft dan ook laten weten absoluut niet tevreden te zijn en daarom vragen wij:

Wat vind jij van de commotie rondom Destiny 2?

Bungie belooft beterschap en heeft een hele waslijst aan verbeteringen aangekondigd afgelopen week. De komende tijd moeten deze aanpassingen worden doorgevoerd in de wereld van Destiny 2. Maar wat vind jij van dat originele systeem qua XP wat Bungie in Destiny 2 had gestopt? Misschien wel belangrijker: speel jij de game nog of is dit juist een reden voor jou om het helemaal niet meer te spelen?

Laat het ons weten in de reacties hieronder en vertel er ook even bij WAAROM jij dat vindt. Dan zien we jullie volgende week bij een nieuwe XGN Doe Mee. Een fijn weekend gewenst!