Wat verwacht jij van Battlefield 5? - XGN Doe Mee

Article
zaterdag, 19 mei 2018 om 15:00
xgn google image
De E3 nadert en de eerste grote aankondigingen zijn al gedaan, met de onthulling van Call of Duty Black Ops 4 natuurlijk achter ons. Maar de XGN Doe Mee is benieuwd naar jullie verwachtingen rondom Battlefield 5. Welkom bij de Doe Mee!
De E3 kruipt dichterbij en daarom wilde de Doe Mee vorige week graag weten welke game jullie willen zien op de E3 2018. En wij zagen ontzettend veel titels voorbijkomen: het inmiddels al befaamde Cyberpunk 2077, Anthem, Kingdom Hearts 3, Spider-Man, The Last of Us 2, Gears of War 5 en Ghost of Tsushima. Genoeg titels, maar vergeet ook niet één van de grootste hypes uit 2016: Pokémon. GamingTime kijkt vooral daar naar uit:
Wij sluiten ons daar bij aan GamingTime en de E3 is alweer over drie weekjes, dus het is afwachten wat Nintendo gaat presenteren qua Pokémon. Maar natuurlijk kijken we niet alleen naar Nintendo, maar ook de andere ontwikkelaars en wat zij allemaal gaan brengen bij de Electronic Entertainment Expo!
Goed, met de E3 in ons achterhoofd is het logisch dat er mondjesmaat al enkele aankondigingen zijn gedaan: Call of Duty Black Ops 4 en natuurlijk Rage 2, maar afgelopen week kwam daar ook Battlefield 5 bij. Die game wordt aanstaande woensdag, 23 mei, onthuld. En met de onthulling van Call of Duty Black Ops 4 achter ons zijn wij benieuwd:

Wat verwacht jij van Battlefield 5?

Natuurlijk wordt er woensdag meer bekendgemaakt over de game, maar op dit moment is het alleen duidelijk dat DICE wederom de ontwikkelaar is en dat Battlefield 5 gebruikmaakt van de Frostbite Engine. Maar wat verwacht jij er nu verder van? Gaat DICE terug naar het heden of blijft zij in het verleden en wordt de focus misschien verlegt naar WO2?
Laat het ons weten in de reacties hieronder en vertel er ook even bij WAAROM jij dat verwacht van Battlefield 5. Zien we jullie volgende week terug bij een nieuwe XGN Doe Mee. Een fijn weekend gewenst!