De Black Ops serie is één van de meest populaire binnen de Call of Duty franchise. Dit jaar zal Treyarch alweer het vierde deel uitbrengen met daarin heel veel veranderingen.

Tijdens het reveal event van de game werd veel verteld over het nieuwe deel. Dat ging samen met de onthulling van de eerste Black Ops 4 multiplayer trailer. Je kunt de video hierboven terugkijken.

Black Ops 4 multiplayer trailer toont veranderingen

De multiplayer van de nieuwe Call of Duty zal flink wat updates krijgen. Ontwikkelaar Treyarch heeft veel aandacht besteed aan de wapens. De attachments hiervoor zijn nu per klasse te halen. Hierdoor kun je je wapens nog meer specialiseren en nog meer upgrades vrijspelen.

Ook het daadwerkelijke schieten is aangepast. Door meer focus te leggen op de terugslag kun je per wapen oefenen om beter te worden. Dit moet voor zowel veteranen als nieuwkomers een feature zijn waardoor ze zichzelf kunnen verbeteren.

Nieuw health systeem

Een enorme verandering is het nieuwe health systeem. Als je geraakt bent zul je niet meer automatisch na een paar seconde healen. In plaats daarvan moet je zelf op een knop drukken om jezelf op te lappen. Dit gaat gepaard met een korte animatie waarin je niet kunt schieten.

Hierdoor zul je tactisch moeten nadenken over wanneer je gaat healen. Besteed je daar nu die kostbare seconden aan, of knal je nog even door in de hoop die extra kill te maken?

Pre order

Kun jij niet wachten op de nieuwe Call of Duty? Plaats dan alvast je Black Ops 4 pre order. De game verschijnt op 12 oktober voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.