5 verrassende Kingdom Hearts 3 characters die je wereld betoveren

  Kingdom Hearts 3 zit vol met personages, zowel bekend als onbekend. Je hebt Disney-iconen als Elsa uit Frozen, maar ook kleinere personages. Personages die je misschien niet zou verwachten in Kingdom Hearts 3 en daarom zetten wij de meest verrassende Kingdom Hearts 3 characters op een rijtje.

  Iedereen die ook maar een beetje heeft gesnoept van de beelden van Kingdom Hearts III, weet dat er verschillende Disney-werelden op het programma staan. Frozen, Toy Story en Pirates of the Caribbean zijn maar een kleine greep van de werelden die je in Kingdom Hearts III tegenkomt, met alle bekende personages van dien. Er is alleen ook een aantal Kingdom Hearts 3 characters dat je in eerste instantie niet zou verwachten en die zetten we hier voor je op een rijtje.

  5. Stitch

  De eerste van de verrassende Kingdom Hearts 3 characters is niemand minder dan de kleine blauwe alien, Stitch. De onruststoker uit de film Lilo & Stitch en de daaropvolgende televisieserie is in Kingdom Hearts 3 namelijk te vinden als één van de verschillende Links. Hierdoor vecht je zij aan zij met het personage en dat is ontzettend tof!

  Stitch was in Kingdom Hearts II ook al als extra personage te vinden. Toen hielp de schattige blauwe alien je ook uit de brand als dat nodig was, maar het was onzeker of Stitch ook zijn opwachting zou maken in het derde deel. Het is inmiddels al zo lang geleden sinds Lilo & Stitch op de buis was, dat je het personage bijna zou vergeten. We zijn blij dat hij toch als één van de verrassende Kingdom Hearts 3 characters zijn opwachting maakt.

  4. Simba

  Waar we in Kingdom Hearts II de vlaktes van de savanna mochten bezoeken met Simba aan onze zijde, keert hij in het nieuwe deel terug om Sora en zijn vrienden uit de brand te helpen. Ditmaal doet hij dat met vurige passie, want wanneer je hem als link oproept verschijnt hij uit een vlammenzee om je te assisteren in een gevecht!

  Wat het vechten met Simba alleen maar leuker maakt, is dat je hem bij zijn manen vastgrijpt en op hem rondrijdt. De koning van de jungle wordt daardoor net een hobbelpaardje. Dat wil niet zeggen dat hij niet sterk is, want hij weet alle vijanden in vuur en vlam te zetten. Het is dan ook leuk om te zien dat Simba in de game terugkeert als één van de verrassende Kingdom Hearts III characters.

  3. Knabbel & Babbel

  De volgende op het lijstje met verrassende Kingdom Hearts 3 characters is eigenlijk een beetje valsspelen. We hebben het namelijk over een dynamisch duo dat we niet kunnen scheiden: Knabbel en Babbel. In Kingdom Hearts III maken ze wederom een optreden als briljante monteurs die een Gummiship voor je in elkaar zetten.

  Daar blijft het in KH3 alleen niet bij, want ook hebben ze een nieuwe uitvinding: De Gummiphone. Hierdoor heeft Sora zijn eigen smartphone waarop hij spelletjes kan spelen en een logboek bijhoudt met behulp van Jiminy Cricket. Fans van de eerdere Kingdom Hearts games zagen de terugkeer van Knabbel en Babbel misschien al tegemoet, maar voor nieuwkomers is het duo zeker een welkome verrassing.

  2. Dagobert Duck

  Met de release van Kingdom Hearts III was het nog maar de vraag of oude krent Dagobert Duck terug zou keren naar de game. In deel twee kwam hij eventjes voorbij voor een korte babbel met Sora, Goofy en zijn neefje Donald. Tot onze verrassing zien we hem in het derde deel ook weer verschijnen!

  In het derde deel heeft iedereens favoriete geldvrek namelijk net een nieuwe toko geopend om een bult geld te verdienen. Het gaat om een gloednieuw restaurant, waarin je lekker kunt eten. Wat het restaurant helemaal top maakt, is de speciale chefkok die de keuken leidt, maar daarover lees je meer op de laatste pagina van onze special met verrassende Kingdom Hearts 3 characters!

  1. Remy

  De Franse rat Remy uit Ratatouille staat op de eerste plaats van onze meest verrassende Kingdom Hearts 3 characters. Het schattige muisje verschijnt in de game op een onverwacht moment, waarna je ook al snel wordt geïntroduceerd aan Dagobert Duck. Remy is namelijk de chefkok in het restaurant van Donalds oom en Sora noemt hem dan ook al snel ‘Little Chef’.

  Met Remy kun je vervolgens verschillende gerechten koken die je kunt gebruiken in de game. Hierdoor krijg je verschillende voordelen tijdens het vechten en ben je dus super sterk. Remy is dan ook niet alleen het meest verrassende Kingdom Hearts III personage, maar ook nog eens één van de beste!

  Dit zijn de meest verrassende Kingdom Hearts 3 characters

  Nu dat je weet wat de meest verrassende Kingdom Hearts 3 characters zijn, kun je uitkijken naar het moment dat je ze tegenkomt. Kingdom Hearts 3 kwam enkele weken geleden uit op de PlayStation 4 en Xbox One. Je kunt ook lezen over de vijf beste Kingdom Hearts 3 tips en tricks om goed voorbereid aan de slag te gaan.

  Kingdom Hearts III

  Verkijgbaar vanaf 29 january 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.