Kingdom Hearts is nou niet bepaald een makkelijke serie om zomaar op te pakken, maar met deze Kingdom Hearts 3 release tips ben jij optimaal voorbereid. Zo moet je een paar dingen weten over de gameplay, het verhaal en met wie je allemaal te maken krijgt. Laten we maar snel beginnen met de tips!

5. De juiste keuzes

De eerste van de Kingdom Hearts 3 release tips die we je geven is dat je de juiste keuzes moet maken. Wanneer je de game start krijg je namelijk net als in vorige delen de mogelijkheid om te kiezen wat je speelstijl is. Ditmaal moet je een ‘Desire’ en ‘Power’ kiezen die een permanente invloed hebben op de gameplay.

Eerst mag je een ‘Desire’ kiezen, waarbij je de keuze krijgt tussen Wisdom, Vitality of Balance. Wie voor Wisdom kiest begint de game met wat meer magische punten (MP) en minder levenspunten (HP), terwijl je met Vitality precies het tegenovergestelde krijgt. Als laatste kun je kiezen voor Balance, waarbij je voor de middenweg kiest en je evenveel HP en MP hebt.

Vervolgens is er de ‘Power’ keuze, waarbij je moet kiezen tussen de Guardian, Warrior of Mystic. Afhankelijk van de keuze speel je gedurende game andere vaardigheden vrij die je kunt gebruiken tijdens het vechten. Zo leer je bij het kiezen voor de Guardian als eerst defensieve vaardigheden en leer je als Warrior sneller de aanvallende vaardigheden. De Mystic keuze zorgt ervoor dat je als eerste vaardigheden leert die je magische aanvallen versterken.

Bij zowel de 'Desire' als 'Power' keuze draait het volledig om je eigen speelstijl. Als je een ongeleid projectiel bent in veel games, is het misschien handig om te kiezen voor Vitality en Warrior. Wie liever van een afstandje schade uitdeelt heeft misschien meer aan Wisdom en Mystic omdat je daardoor meer magie kunt gebruiken. Voor nieuwkomers is het een slimme keuze om te gaan voor Balance en vervolgens een Power te kiezen op basis van zijn of haar favoriete speelstijl.