Wat vind jij van het FIFA 20 commentaar? - XGN Doe Mee

  Groots transfernieuws in de wereld van voetbaltitels! Oudgedienden Evert ten Napel en Youri Mulder zullen het commentaar voor FIFA 20 niet doen, want dit werk wordt gedaan door Sierd de Vos en Jeroen Grueter. Een mooi moment om de vraag stellen: wat vind jij van het FIFA 20 commentaar? Welkom bij de XGN Doe Mee!

  De laatste keer wilden wij graag weten wat jij de beste Metroidvania vindt. Titels waarin je eindeloos kunt ronddwalen, op zoek naar het volgende puzzelstukje of attribuut om uiteindelijk weer progressie te maken met het spel. Games als Hollow Knight en het klassieke Castlevania: Symphony of the Night kwamen al voorbij, maar ook een relatief onbekende titel. En die is van Chris Boers:

  Chris Boers – Level 9

  Ik ben eigenlijk helemaal geen fan van metroidvania games, juist omdat je meestal op een gegeven moment moet backtracken om te kijken waar er nu weer een deur open is, en ik daar dan altijd verdwaal. maar, als ik er dan toch een moet kiezen, dan kies ik Yoku’s Island Express. Een pinball metroidvania. Ja echt! En dat speelt prima, de game ziet er prachtig en cute uit, en er zit zelfs iets van een verhaal in!

  En ja, ook die game heb ik halverwege uitgezet omdat ik hopeloos verdwaald was, en geen idee had waar ik nu weer een stukje progressie kon maken... Zo jammer...

  Dat is natuurlijk ook wel weer zo, want er zijn gewoon gamers die simpelweg niks met Metroidvania’s hebben en dat is ook helemaal niet erg. Verdwalen zal niet voor iedereen leuk zijn en liefhebbers van het eindeloos snuffelen kunnen met diverse Metroidvania’s goed op weg.

  Goed, van de Metroidvania gaan wij naar FIFA 20. De jaarlijkse voetbaltitel van EA komt er over een paar maanden alweer aan en afgelopen week was er groots nieuws rondom de footie. En dan gaat het niet over de gameplay of wie er nu op de cover staat, maar om het commentaar! Evert ten Napel en Youri Mulder, de twee oude FIFA-rotten in het vak, doen niet het commentaar voor de Nederlandse versie van FIFA 20. Deze keer zijn Sierd de Vos en Jeroen Grueter de spreekbuizen. Onze vraag is dan ook:

  Wat vind jij van het FIFA 20 commentaar?

  Velen op het internet zijn al groot fan van Sierd de Vos en zijn bekende uitspraken, zoals koekoek! Maar wat vind jij ervan dat Grueter en De Vos het commentaar op zich nemen? Ga jij Evert ten Napel en Youri Mulder missen?

  Laat het ons weten in de reacties hieronder en vertel er ook even bij WAAROM jij juist dat vindt van het FIFA 20 commentaar. Zien wij jullie volgende week terug bij een gloednieuwe XGN Doe Mee! Een fijn weekend gewenst!

  FIFA 20

  Verkijgbaar vanaf 27 september 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.