Valentijnskaarten voor gamers - Verras jouw Valentijn in stijl!

  De dag van de liefde is een feit. Wat is nu een leukere manier om je liefje te verrassen, dan door een toffe Valentijnskaart te sturen? Voor de gamers onder ons zijn er gelukkig veel geschikte kaarten te vinden. Wij zetten hier 10 leuke Valentijnskaarten voor gamers op een rijtje.

  Als je denkt aan Valentijnskaarten, dan denk je misschien meteen aan van die saaie, weinig originele kaarten met bloemetjes en hartjes erop. Maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn! De laatste jaren zijn namelijk veel meer toffe kaarten verschenen die ook voor gamers enorm leuk zijn.

  Een paar jaar geleden hebben we al een aantal van deze kaarten op een rijtje gezet, maar aangezien er in de tussentijd veel meer games verschenen zijn, was het hoog tijd voor een update. Daarom kan je hier terecht voor de leukste Valentijnskaarten voor gamers! Natuurlijk kan je ook altijd zelf een creatieve kaart samenstellen, maar dan kan je deze special mooi gebruiken ter inspiratie.

  unravel valentijnskaarten voor gamers

  10. Unravel

  We beginnen meteen met een enorm lieve kaart. Iedereen die Unravel gespeeld heeft, weet natuurlijk dat emoties en herinneringen een belangrijke rol spelen in deze platformer. Mocht je liefje van Unravel houden, dan kan je natuurlijk niet mis schieten met deze schattige kaart met Yarny erop!

  9. Limbo

  Op de negende plaats vinden we een iets minder romantische kaart, maar hij is toch wel erg tof! De gruwelijke wereld van Limbo is natuurlijk gehuld in duisternis, waardoor het nu niet echt te zien is welke kleur de rozen eigenlijk zijn. Hoewel de liefde er niet echt van af spat, zal jouw Valentijn deze kaart toch waarschijnlijk wel op prijs stellen als hij of zij van deze griezelige platformer houdt! Pro tip: zet er dan wel even zelf een lief berichtje bij.

  8. Zero Wing

  Het geek-gehalte van deze kaart ligt nog net ietsje hoger dan dat van de andere kaarten in deze lijst, maar als jouw Valentijn een geek in hart en nieren is, dan is deze kaart geschikt voor jou! Het gaat hier natuurlijk om een romantische parodie op bekende zin "All your base are belong to us", afkomstig uit de videogame Zero Wing, die in 1989 voor de SEGA Mega Drive uit kwam.

  7. Player 2

  Wat is er nu leuker dan een toffe game spelen? Een toffe game spelen samen mét je liefje, natuurlijk! En daarom heeft Player 1 zijn of haar Player 2 hard nodig. Speel jij vaak co-op games met je Valentijn? Of zou je dit graag willen doen? Zoek dan niet verder, je hebt je kaart voor dit jaar gevonden. Deze kaart is te verkrijgen via etsy.

  6. Destiny

  Vorig jaar kwam Destiny met het Crimson Doubles holiday evenement, waarbij spelers rond Valentijnsdag in teams van twee de strijd aan konden gaan met andere spelers in de Crucible. Hiermee waren onder andere toffe shaders te verdienen. Het zou maar zo kunnen dat we dit jaar ook weer Crimson Doubles kunnen spelen, dus heb je al een Guardian op het oog waarmee je deze modus graag zou willen spelen? Dan stuur je ze mooi deze kaart, die te verkrijgen is via etsy.

  5. Pauze

  Dit is toch eigenlijk voor gamers wel de ultieme verklaring van liefde. Als een gamer zijn of haar game voor je pauzeert, dan weet je in ieder geval dat het met de liefde wel goed zit. Ben je dus helemaal zeker van je liefje en zou je jouw game voor hem of haar willen pauzeren? Dan is dit de kaart voor jou!

  4. Star Wars

  Oké, toegegeven, het gaat hier net iets meer om een filmreeks dan om een game, maar aangezien er genoeg Star Wars games zijn, mag deze toffe kaart ook in onze lijst. Houdt jouw Valentijn enorm van Star Wars? Dan kan je eigenlijk niet met een andere kaart aankomen dan deze kaart. Hoe romantisch! De kaart is verkrijgbaar via etsy.

  3. Uncharted

  Als je nog niet helemaal zeker weet of jouw Valentijn hetzelfde voor jou voelt, maar weet je wel dat hij of zij van Uncharted houdt, dan biedt deze kaart wellicht het pad naar zijn of haar hart! Compleet met een schattige tekening van Nathan Drake, zorg je ervoor dat jouw Valentijn je dit jaar niet kan laten hangen.

  2. Pokémon

  Weet je al helemaal zeker dat jouw Valentijn de ware voor jou is? En houdt hij of zij van Pokémon? Dan heb je zojuist jouw kaart voor dit jaar gevonden. Ik kies jou! Ook deze kaart is verkrijgbaar via etsy.

  1. Halo

  Waar we eerder al een Valentijnskaart zagen langskomen voor de PlayStation gamers, gaat het hier om een kaart die vooral leuk is voor de Xbox gamers onder ons. Mocht je liefje gek zijn op de Halo games, dan is dit de perfecte kaart voor hem of haar. Want hoe leuk is het om op deze manier te zeggen dat je hart is gestolen? Maak het vervolgens helemaal af door samen co-op een Halo game te doorlopen.

  Dat was het dan weer voor dit jaar. Hebben jullie nog plannen om deze kaarten te gebruiken? Laat het ons weten in de comments en veel succes!

  Halo 5: Guardians

  Verkijgbaar vanaf 27 october 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.