Wat vind jij van het uitstel van Battlefield 5? - XGN Doe Mee

  Twee keer knipperen met je ogen en de vakantie is alweer voorbij. Het ging wederom allemaal té snel. Maar dat betekent ook tegelijkertijd dat de komkommertijd er wel een beetje opzit, dus we gaan de drukke weken weer tegemoet! En deze week staat het uitstel van Battlefield 5 centraal. Welkom bij de XGN Doe Mee!

  De laatste keer waren wij ontzettend benieuwd naar jullie verwachtingen rondom Devil May Cry 5, het nieuwste deel in de bloederige hack ‘n’ slash game die in maart uit gaat komen. Het kan zijn dat de games een stuk minder worden gespeeld dan vroeger, want veel reacties kregen we helaas niet. Maar een oude bekende reageerde wel weer:

  anna-stroom – Level 10

  Denk na het zien van de gameplay trailer zelf ook dat dit de beste DMC game tot nu toe geworden is. Vond het backtracken erg jammer dat je met Dante moest doen in Devil May Cry 4. Zag dat hij in de nieuwe game een motor gekregen heeft die hij ook nog eens als wapen kan gebruiken. Vind het tof dat hij wat meer respect in deel 5 lijkt te krijgen, want hij blijft toch de karakter waardoor ik de games zelf ben gaan spelen.

  Verwacht ook dat je veel meer wapen opties erin zal hebben. Vond in ieder geval de gevechten van Nero met zijn nieuwe robot hand er erg tof in uitzien.

  Het ziet er inderdaad naar uit dat Dante weer een beetje de stoere en arrogante bink uit de eerste games lijkt te worden anna-stroom. Maar daar kunnen we pas over gaan oordelen als de game op 8 maart 2019 verschijnt voor de Xbox One, PC en PlayStation 4.

  Enfin, van DMC gaan we naar één van de grootste releases van het najaar: Battlefield 5. De game stond oorspronkelijk gepland voor 19 oktober, maar EA heeft laten weten dat de game wordt uitgesteld naar 20 november. Mede door de feedback van spelers tijdens de E3, gamescom en de gesloten alpha worden er nog wat aspecten veranderd en verbeterd. Onze vraag is dan ook:

  Wat vind jij van het uitstel van Battlefield 5?

  De ontwikkelaar, DICE, en uitgever EA zijn er wel van overtuigd dat ze “één van de beste Battlefield-games in onze handen hebben”. Behalve dat, nu de game wordt uitgesteld hoeft zij niet te strijden met drie andere gigantische titels in oktober: Red Dead Redemption 2, Assassin’s Creed Odyssey en Call of Duty: Black Ops IIII.

  Maar wat vinden jullie van het uitstel van Battlefield 5? Laat het ons weten in de reacties hieronder en vertel er ook even bij WAAROM jij dat vindt. Zien we jullie volgende week bij een nieuwe XGN Doe Mee. Een fijn weekend gewenst!

  Battlefield 5

  Verkijgbaar vanaf 20 november 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.