Uitslag: WIN 3x Sharknado 2: The Second One t-shirts

Article
vrijdag, 01 augustus 2014 om 17:06
xgn google image
Ben jij een fan van heerlijke B-films? En wil jij die liefde het liefst uitdrukken in je kledingkeuze? En heb jij meegedaan aan onze Sharknado prijsvraag van vorige week? Lees dan snel verder, want vandaag maken wij de winnaar bekend!
XGN geeft in samenwerking met SyFy drie t-shirts weg van Sharknado 2: The Second One. Je kunt kiezen uit een zwart of wit t-shirt, zodat je je liefde voor deze film in geheel eigen keuze kan uitvoeren.

Sharknado prijswinnaars

Om kans te maken op de Sharknado t-shirts hoefde je alleen maar de volgende vraag te beantwoorden: "welke dierlijke natuurramp zou jij graag in een film willen zien?". De leukste antwoorden hebben gewonnen, en de prijswinnaars zijn als volgt:
  • thijsknvb
    • Stel je voor: Je loopt over straat en in een keer komen er 1000000 panda's aanlopen je kan ze vasthouden, aaien, knuffelen, en voederen. Waarom allemaal dierenrampen waarbij mensen doodgaan als je ook een vette 'ramp' kan hebben waarbij allemaal schattige panda's komen. Alsof er op dit moment niet genoeg dood en verderf in de wereld is kunnen we met deze ramp alles toch een beetje beter maken.
  • RG-force
    • Er is niks engers dan een invasie van een miljoen Chihuahuas. Al die bibberende mutanten achter je aan, bij de gedachte krijg je al nachtmerries.
  • Kevin Plaatje
    • Ik wil graag een plaag van bavianen zien die geïnfecteerd zijn met een aambeien virus, waardoor ze met hun rode konten je kunnen doden. De titel zou zijn ''Bamboon Takeover''
Gefeliciteerd! Jullie ontvangen zo snel mogelijk een pm.

Sharknado 2: The Second One is het vervolg

Sharknado 2: The Second One is, zoals de titel je al doet denken, het vervolg op Sharknado uit 2013. In het tweede deel valt de tornado met haaien New York aan, en de haaien hebben hun zinnen gezet op de iconische locaties van de Big Apple. Aan hoofdpersonen Fin (Ian Ziering) en April (Tara Reid) de taak om deze ramp te verhelpen.
Sharknado 2: The Second One is een paar minuten na de Amerikaanse première te zien op de zender Syfy. De film is vanavond om 21:00 uur opnieuw te zien.

Populair Nieuws