Uitslag: Prijsvraag De Sims 4 en Steelseries set

  Hou jij van De Sims? Kan jij niet wachten om een virtueel leven te simuleren? Wil je ook nog eens gaming peripherals van de Sims? En heb jij meegedaan aan De Sims 4 prijsvraag van vorige week? Lees dan gauw verder, want vandaag maken wij de uitslag bekend!

  XGN geeft in samenwerking met EA Games een Sims 4-prijzenpakket, met daarin de game en de Steelseries set, weg aan één gelukkige winnaar. De Steelseries set bevat een headset, muismat en muis, allemaal geheel in de stijl van de Sims 4. Scroll snel verder, want wie weet ben jij wel de gelukkige winnaar!

  De Sims 4 prijswinnaars

  Om kans te maken op het prijzenpakket van De Sims 4 hoefde je alleen maar de volgende vraag te beantwoorden: "Wat is jouw favoriete manier om een Sim te martelen?". De gelukkige winnaar is als volgt:

  • Barry
   • "Het leukste is natuurlijk om het martelen in een spelvorm te gooien. Zo begin je bijvoorbeeld eerst eens door ervoor te zorgen dat je met 4 uitgehongerde sims zit. Vervolgens plaats je deze 4 in ieder een andere hoek van de kavel. Precies in het midden plaats je een heerlijk feestgerecht.

    Nu kan je je sadistische zelf helemaal uitleven en een doolhof vol hindernissen bouwen dat elke sim afgesloten van elkaar moet afleggen om bij dat lekkere maaltje te komen. Elk gedeelte kan je zo persoonlijk afstellen op iedere sim. Bij een sim die bang is voor water, plaats je uiteraard een flinke waterbak die hij maar moet zien te overbruggen. Nu maar zien wie er als eerste door zijn helse doolhof heen komt en wie liever sterft van de honger. Ik zou het The Hunger Games noemen, maar daar ben ik blijkbaar iets te laat mee."

  Gefeliciteerd, je bent een ware sadist! Je ontvangt zo snel mogelijk een PM.

  De Sims 4 is het echte leven, maar dan leuker

  De Sims zijn terug, en dit keer hebben ze meer emoties dan ooit te voren dankzij een vernieuwd gameplaysysteem. Niet alleen hebben ze meer emoties, maar ook nog een verhoogde intensiteit qua emoties. Ook is er nu de mogelijkheid om andermans creaties te downloaden en te importeren naar je eigen game. Dit varieert van individuele kamers tot geheel gemeubileerde huizen.

  De Sims 4

  Verkijgbaar vanaf 4 september 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.