Top 10 toffe ugly christmas sweaters voor gamers

Article
zaterdag, 10 december 2016 om 9:00
xgn google image
Of je ze nu verschrikkelijk vindt of juist stiekem toch wel leuk, je kunt er niet omheen: ugly chrismas sweaters worden steeds populairder! Omdat de kerst er alweer bijna aan komt en jij natuurlijk goed voor de dag wilt komen tijdens de feestelijkheden, hebben wij voor jou tien toffe ugly christmas sweaters voor gamers geselecteerd!
Met deze truien zit je altijd goed en zul je al je familieleden stikjaloers maken. Of je nou fan bent van Halo, Pokémon of The Legend of Zelda, één van deze tien ugly christmas sweaters voor gamers zal ongetwijfeld jouw hart weten te stelen. Het aanbod wordt bovendien ook steeds groter en de trend uit Amerika heeft hier nu ook een groeiende aanhang gevonden. Kijk in aanloop naar de feestdagen daarom ook niet gek op als je één van deze truien tegenkomt!

De tofste ugly christmas sweaters voor gamers

Zoals altijd zijn we ook benieuwd naar jouw favoriete ugly christmas sweaters voor gamers. Laat ons daarom weten welke van deze sweaters jij het leukst vindt door een reactie achter te laten in de comments. Als je zelf nog toffe ugly christmas sweaters voor gamers tegen bent gekomen in je zoektocht naar kerst- en sinterklaascadeaus horen we dat natuurlijk ook graag!

10. Xmas Jumper Halo - Wake Me When You Need Presents

Spendeer je feestdagen als een Masterchief in stijl, met deze toffe trui! Met Masterchief op je trui overleef jij al die saaie familiebezoeken en nieuwsgierige tantes wel! Deze trui is gemaakt van 100% acryl en lekker warm, zodat je ook tijdens de koude en gure kerstdagen je geen zorgen hoeft te maken dat je de hele dag zit te beven en te trillen. wat ons betreft dus ook een goede opener voor deze lijst met ugly christmas sweaters voor gamers.
Wie had ooit kunnen denken dat Masterchief er naast zijn dagelijkse verantwoordelijkheden ook nog een bijbaan als kerstman op na hield, compleet met eigen slogan? Wij kijken in ieder geval uit naar de nieuwe kerstklassieker Wake Me When You Need Presents!

9. Jumping Mario Christmas

Als er één karakter niet mag ontbreken in een special over ugly christmas sweaters voor gamers is het wel onze favoriete Italiaanse loodgieter. Naast prinsessen uit kastelen redden houdt Mario zich tijdens de feestdagen graag bezig met het optuigen van bomen, sterren najagen en zijn cadeautjes net zo lang koppen tot de munten je om de oren vliegen.
Met deze Mario kersttrui kun jij in ieder geval meteen een goede binnenkomer maken wanneer je aanschuift bij het kerstdiner. Nu maar hopen dat er geen paddenstoelen geserveerd gaan worden, anders zou de kamer wel eens heel snel te klein kunnen worden.

8. The Legend of Zelda Christmas Jumper

Toch liever een ander gamingicoon op je trui? Met Link op je kersttrui maak je natuurlijk sowieso al een geweldige eerste indruk. En met deze The Legend of Zelda Christmas jumper heb je er niet één, maar maar wel meer dan tien! Bovendien kun je je familieleden gewoon wijsmaken dat die mannetjes op je trui kerstelfen moeten voorstellen.
De vergelijking tussen Link en de elfen van de kerstman is natuurlijk snel gemaakt. Laten we dus hopen dat Link zich niet beledigd voelt en gaat protesteren wanneer de cadeaus onder de kerstboom moeten verschijnen.

7. Xmas Jumper Skyrim

Deze kerst zing jij uit volle borst mee: Fa La La La La FUS RO DAH! Met Deze Skyrim kersttrui kun je aan iedereen laten zien dat jij deze feestdagen de ultieme dovahkiin bent. De trui is gemaakt van 100% acryl, lekker warm en schijnt zelfs bescherming te bieden tegen drakenvuur.
Zorg wel dat je op je knieën let tijdens het dragen van deze trui, het zou zonde zijn als je het kerstdiner moet missen.

6. Heisenberg Christmas Sweater

Gamers zijn niet vies van een goede serie op zijn tijd en Breaking Bad is misschien wel één van de tofste series van de afgelopen tijd. Deze kerst maak jij helemaal in stijl de sfeer met deze Heisenberg kersttrui! Eén ding is zeker; dit jaar heb jij ongetwijfeld een (Walter) White christmas met deze onwijs gave kersttrui in Breaking Bad stijl!
Nu is het alleen nog maar te hopen dat je door deze toffe trui niet vergeet dat je je moeder had beloofd dat kerstdiner te regelen. Let's cook!

5. PlayStation Logo Xmas Jumper

Als na het aantrekken van deze trui nóg niet duidelijk wordt dat er een hoop is dat je véél liever wilt dan een nieuw paar geitenwollen sokken, dan weten wij het ook niet meer. Met een enorm PlayStation logo rondlopen zou toch een meer dan subtiele hint moeten zijn? Hoewel het misschien niet gaat lukken om je familieleden te overtuigen een nieuwe PlayStation 4 Pro voor je aan te schaffen, zul je met deze PlayStation kersttrui in ieder geval stijlvol voor de dag komen.
Wij zijn vooral fan van de toffe details die je kunt ontdekken als je de trui van wat dichterbij bekijkt. Deze trui is dan ook een absolute must-have voor elke zichzelf serieus nemende PlayStation fan!

4. Fallout Xmas Jumper

Hoewel we hopen dat we dit feestseizoen geen nucleaire winter tegemoet gaan, kunnen we niet ontkennen dat deze Fallout Vault-Tec kersttrui wel enorm gaaf is! Compleet met iedereens favoriete postapocalyptische mascotte en uitgevoerd in stijlvol stralend blauw zal jouw binnenkomst met deze trui inslaan als een bom!
Met deze Fallout Vault-Tec kersttrui laat je heel je familie en al je vrienden stralen van geluk, of dat nu komt door je sprankelende persoonlijkheid of de straling maakt dan ook niet meer zo veel uit!

3. Deadpool Xmas Jumper

Ook de 'merc with a mouth' kan niet ontbreken in dit lijstje ugly christmas sweaters voor gamers. Deadpool's kerttrui is, zoals we ook van Wade Wilson zelf gewend zijn, lekker eigenwijs! In plaats van sneeuwvlokjes zijn er hartjes verspreid over de trui, die saaie rendieren zijn vervangen door eenhoorns en 'merry christmas' wordt 'merry chimichanga'.
Als je zorgt dat je aankleding net zo eigenzinnig is en je die kalkoen bij het kerstdiner vervangt voor een stel chimichanga's zit jij in ieder geval gebakken met kerst! Deze kersttrui kan in ieder geval rekenen op Deadpool's seal of approval en ook wij worden wel heel enthousiast van deze kersttrui.

2. Xmas Jumper Bulbasaur

Wil je echt indruk maken? Met de letterlijke nummer 1 Pokémon op je trui moet dat geen probleem zijn! Als je dan ook nog eens je kerstboom vol hangt met Poké Balls kan jouw kerst niet meer stuk! Warm en stijlvol de feestdagen tegemoet gaan was nog nooit zo makkelijk met deze toffe Bulbasaur kersttrui!
Toch geen fan van Bulbasaur? Er zijn nog veel meer Pokémon gerelateerde ugly christmas sweaters voor gamers, bijvoorbeeld met Pikachu! Hou je dan wel even in bij het uitpakken van de cadeautjes. Gotta Catch 'em All is niet altijd een goed levensmotto.

1. Mickey Christmas Sweater

De laatste van deze lijst met ugly christmas sweaters voor gamers is niet de minste! Deze trui zal vooral bij Disney fans goed in de smaak vallen, maar ook het design alleen al doet je ogen tranen! Zoals het een goede foute kersttrui betaamt is deze trui voorzien van veel te veel contrasterende kleuren, foute opdrukken en een héél hoog clichégehalte.
Juist dat maakt deze laatste trui op de lijst ook zo geweldig! Deze kerstrui is zo ongelooflijk schreeuwerig, druk en kleurrijk, dat we hem wel een plek moesten geven op deze lijst met ugly christmas sweaters voor gamers!
Welke trui vond jij het leukst? Of vind je dit soort truien juist afschuwelijk? Laat een reactie achter in de comments en laat ons weten wat je denkt!