Ubisoft E3 persconferentie livestream - Bekijk het nu hier!

Article
maandag, 13 juni 2016 om 21:53
xgn google image
13 juni is een drukke dag, aangezien ook Ubisoft zijn pareltjes aan het publiek mag laten zien. Ubisoft is een van de partijen die jaarlijks een persconferentie houdt. Of er wat voor jou tussen zit, kan je hier checken bij de Ubisoft E3 persconferentie livestream om 22:00 uur!
Update: De Ubisoft E3 persconferentie is afgelopen. De belangrijkste aankondigingen zetten we hier op een rijtje.
Houd je stevig vast, want er gaat echt van alles voorbij komen. Ubisoft heeft een flinke line-up aan games voor de komende tijd. Deze zullen vrijwel allemaal aan bod komen tijdens de Ubisoft E3 persconferentie livestream.
Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands, Watch Dogs 2, For Honor, Just Dance 2017, South Park The Fractured But Whole en Eagle Flight. Er zit voor ieder wel wat wils tussen. Naast deze al aangekondige titels komt Ubisoft misschien met een aantal verrassingen langs om iedereen nog even wakker te schudden.

Ubisoft E3 persconferentie livestream

Hieronder kan je de Ubisoft E3 persconferentie volgen. De show gaat beginnen op 13 juni om 22:00 uur! Een volledig overzicht van de andere persconferenties is ook op XGN.nl te vinden.

Meer E3 persconferenties

De Ubisoft E3 persconferentie livestream is niet de enige tijdens de E3. Eerder zagen we al Electronic Arts en Bethesda voorbij komen met hun line-ups aan nieuwe games. Ook platformhouder Microsoft toonde veel van Xbox en was er een speciale PC Gaming Show.
Later volgt Sony nog, welke om 3 uur 's nachts haar presentatie zal houden. Daarna volgt dinsdag 14 juni om 18:00 het Nintendo Treehouse evenement met daarin vooral heel erg veel van de nieuwe The Legend of Zelda voor Wii U en NX. Al zal de NX zelf niet aanwezig zijn op de E3.
Uiteraard is XGN.nl aanwezig op de E3. Wij brengen al het E3 nieuws en tal van specials en previews direct vanaf de beursvloer. Dit alles vind je op onze speciale E3 pagina. Zo kon je eerder al onze ervaringen lezen met het nieuwe Titanfall 2 en de Battlefield 1 multiplayer hands-on.

Populair Nieuws