Top vijf beste E3 2018 game trailers - Het beste tot nu toe!

Article
vrijdag, 08 juni 2018 om 12:22
top vijf beste e3 2018 game trailers 133224
E3 is nog minder dan 72 uur van ons verwijderd. De hype begint alleen maar toe te nemen door alle aankondigingen vooraf. Dit zijn de vijf beste E3 2018 game trailers.
Om te kwalificeren als E3 2018 game trailer moet de trailer natuurlijk wel hinten naar een aankondiging tijdens E3. We leggen de focus echt op de beste E3 2018 game trailers, maar we kunnen de trailers die op nummer vijf staan niet negeren. Laten we dan ook snel beginnen.

5. E3 2018 Uitnodigingen

Er zijn twee uitgevers die daadwerkelijk een E3 2018 uitnodiging verstuurd hebben via een trailer. We hebben het natuurlijk over Ubisoft en Bethesda. De Bethesda uitnodiging kun je hierboven vinden, maar op het YouTube kanaal van Ubisoft is de uitnodiging te vinden.
Beide trailers doen precies wat ze moeten doen en dat is anticipatie voor E3 2018 bouwen. Die van Ubisoft legt daarbij de focus op het teasen van aankondigingen, terwijl Bethesda opnieuw voor een creatieve uitnodiging kiest. Bethesda maakt in tegenstelling tot het pretpark van vorig jaar nu een pop-up boek als uitnodiging.
133226

4. Tetris Effect - Announce Trailer

In de aanloop naar E3 2018 heeft Sony besloten om alvast wat aankondigingen te maken, waarvan de eerste Tetris Effect was. Het eerste wat onthuld wordt, is dat de game gemaakt wordt door Enhance Games, de maker van Rez Infinite. Vervolgens zie je een minuut lang prachtige beelden, maar weet je niet precies waar je naar aan het kijken bent.
Vervolgens is daar ineens de onthulling en is Tetris Effect aangekondigd. Daarnaast is de game niet alleen voor de PlayStation 4, want er is ook ondersteuning voor PlayStation VR. De game moet in het najaar van 2018 uitkomen, maar een specifieke releasedatum is er nog niet.

3. The Walking Dead - The Final Season - E3 Teaser Trailer

Telltale heeft ook besloten dat het een goed idee is om alvast hun grote game van dit jaar te onthullen met een eerste trailer. De trailer is erg rustig en laat specifiek een scène uit de game zien. Het gaat om een scène tussen Clementine en AJ die beide inmiddels een stuk ouder zijn.
In de trailer wordt AJ het vuur aan de schenen gelegd door een barrage aan vragen van Clementine. Ze overhoort AJ over hoe het overleven in deze postapocalyptische wereld in zijn werk gaat. Ze eindigt met een mokerslag door hem te vragen wat hij zou doen als Clementine gebeten zou worden. Vervolgens wordt ook alvast de releasedatum van de eerste aflevering aangekondigd en aangezien de titel E3 vernoemd kunnen we aannemen dat we nog meer gaan zien.
133228

2. Assassin’s Creed Odyssey - Twitter Teaser

Het lijkt altijd mis te gaan voor Ubisoft als het om Assassin’s Creed gaat, want een week voor E3 2018 gebeurde het opnieuw. De nieuwe Assassin’s Creed lekte en het bestaan van Assassin’s Creed Odyssey werd opeens wereldwijd bekend. Ubisoft bevestigde de komst met een korte trailer die je in de onderstaande tweet kunt bekijken.
De trailer duurt nog geen zes seconden, maar brengt een duidelijke boodschap. De game bestaat en als je meer wil zien, moet je E3 2018 gaan volgen. Een kort maar krachtige boodschap van Ubisoft.
133229

1. Fallout 76 - Official Teaser Trailer

Het nieuws van een nieuwe Fallout game kwam vorige week als een baksteen uit de lucht vallen toen Bethesda ineens begon te teasen. 24 uur lang duurde de stream en aan het einde werd de nieuwe Fallout 76 game aangekondigd. Weinig details werden bekendgemaakt en die worden dan ook verwacht tijdens E3 2018.
Via insiders is er al wel het één en ander bekendgemaakt en daaruit blijkt dat het een ander soort Fallout is dan je misschien denkt. Officieel zullen we het maandagochtend om 03.30 uur horen. Dan begint namelijk de Bethesda persconferentie.

Dit zijn de vijf beste E3 2018 game trailers tot nu toe

Dit zijn de vijf beste E3 2018 trailers die in de aanloop naar E3 2018 zijn uitgekomen. Om niets te missen van E3 2018 kun je onze speciale E3-pagina volgen. Hier vindt je naast de E3 2018 persconferentie tijden ook al het nieuws over E3 2018 zodat je niets hoeft te missen.