Top tien E3 2019 Cosplay - de beste karakters die wij tegenkwamen

  De E3 is in volle gang en trekt gamers van heinde en verre aan. Niet alleen gamers komen op deze enorme beurs af, maar ook cosplayers. Wij gingen op zoek naar de beste vertolkers van game karakters in L.A. Dit is de top tien E3 2019 Cosplay.

  10. Destroy All Humans

  De eerste cosplayers die wij tegenkwamen op de beursvloer was dit bonte stel. Zij komen uit een game die op de beurs aanwezig is, namelijk Destroy All Humans. Als je zo naar de blauwe mannetjes kijkt, lijkt het alsof ze niet veel goeds in de zin hebben.

  Dat is een goed teken, want dat is precies het geval in de game. Deze aliens wandelen elke dag over de beursvloer op zoek naar slachtoffers voor hun snode praktijken. Tot dusver zijn ze alleen nog met mensen op de foto gegaan, wat deze jongens een plekje in onze tien E3 2019 Cosplay oplevert.

  9. The Empyrean

  De volgende in onze top tien cosplayers is wat vredelievende dan de buitenaardse wezens die de tiende plek veroverd hebben. Deze monnik uit de game The Empyrean is dan wel vredig, maar het is een legende in zijn game. Dit personage kun jij als speler namelijk zelf creëren in de MMORPG uit de stal van Seasun Games. Vervolgens ga jij op pad in het Midden Oosten om uit te groeien tot een ware legende.

  In principe zou het karakter dus iedereen kunnen zijn uit de game, maar in dit geval is erduidelijk aangegeven dat dit om de Monk klasse gaat uit de MMORPG. De cosplayer in kwestie heeft ook uitrusting aan die perfect in de wereld van de game past. Omdat dit toch een redelijk anonieme cosplay is, komt deze helaas niet hoger dan de negende plek in deze top tien.

  8. Star Wars Jedi: Fallen Order

  Binnenkort komt natuurlijk de nieuwe Star Wars game uit en dat betekent dt er weer een vers blik Stormtroopers opengetrokken wordt. De Stormtroopers zijn dit keer niet de standaard klonen die maar moeilijk kunnen richten, maar veel diverser. Dat is bijvoorbeeld goed te zien in deze twee cosplayers die bij de Star Wars booth vn EA Play rondliepen.

  Zij vertolken twee Stormtroopers met enorm veel uithoudingsvermogen en een bijzonder goede aanvalstactiek, zoals deze ook in de game te vinden is. In dit geval staan deze troepen in rust, dus hier hoeven we niet voor te vrezen.

  7. Devil May Cry

  Op de zevende plek komt een oude bekende voorbij. Niet omdat hij grijze haren heeft en een lange leren jas draagt, maar simpelweg omdat we dit karakter regelmatig voorbij zien komen. De Cosplayers vinden Devil May Cry nog altijd een geweldig onderweg, zo bewijst deze cosplayer het ons in L.A. Hij is gehuld in het kloffie van Dante, de protagonist van de game en loopt vol zelfvertrouwen over de beursvloer.

  Dat mag ook wel als je zo'n bad ass vertolkt en dat nog zo overtuigend doet ook! Dante is bij ons goed voor een zevende plek in de top tien cosplay van E3 2019.

  6. Assassin's Creed

  Even verderop in de top tien cosplay van de E3 2019 komen we weer een bekend gezicht tegen. Dit keer is het zelfs een Nederlander die onder de naam RBF-Productions-NL hogekwaliteitsprops aanbiedt en daarnaast kostuums en setonderdelen aanbiedt. Dit is erg goed te zien, want zijn cosplay van de assassijn Altaïr is erg overtuigend.

  Wij liepen hem op de beursvloer tegen het lijf en konden vlug een kiekje maken, voordat hij weer door moest naar zijn volgende doel.

  5. Kingdom Hearts

  Kingdom Hearts is een bron van onuitputtelijke fantasie. DIt betekent niet alleen de meest betoverende avonturen met de karakters van Squaren Enix en Disney, maar ook de mooist inspiratiebron voor cosplayers. Wie wil er nou niet in de huid van Sora stappen? In dit geval kroop een cosplayer in ieder geval in de kleding van de hoodpersoon van de franchise. Tijdens het Kingdom Hearts concert in L.A. kwamen wij deze Sora cosplayer tegen. Hij betoverde ons dusdanig dat wij hem een vijfde plek hebben gegeven in deze lijst.

  4. Apex Legends

  Op de vierde plek komt de cosplay die we al heel vroeg tijdens de E3 tegenkwamen voorbij. Tijdens EA Play liepen we namelijk ineens een heel bont stel karakters tegen het lijf. Het is de cast uit Apex Legends. De karakters stonden in vol ornaat klaar voor iedereen die met ze op de foto wilde.

  Als je wat tips wilde over de game dan kon je ook bij ze terecht, maar wij wilden veel liever met het tweede seizoen aan de slag van de Battle Royale Game. Toch vonden wij deze cosplay dusdanig tof dat hij een vierde plek heeft bemachtigd.

  3. Gears 5

  Op de derde plek komen we een tof duo tegen dat er niet vies van is om een buitenaards wezens of twee in elkaar te rammen of vol lood te pompen. Ze doen dit tenslotte iedere dag. Precies, we hebben het natuurlijk over Gears 5 soldaten die korte metten maken met Locust nog voordat het onbijt op tafel staat.

  Deze twee zagen er wel heel schoon uit voor sodlaten die net uit de strijd kwamen en bovendien waren ze volgens on hun wapens vergeten. Niet zo handig als je per ongeluk een Locust nest in loopt..of over de beursvloer tijdens E3.

  2. Ghost Recon Breakpoint

  Op de een na laatste plek in deze lijst komen we Ghost Recon Breakpoint cosplay tegen. Deze man hoorde bij de booth van de game, net als zijn twee collega's met hun battledrone. Natuurlijk gaat Ghost Recon in het nieuwe deel wederom om missies waarin sluipen net zo belangrijk is als tactisch spelen en gericht schieten wanneer nodig. Dit zijn eigenschappen die de cosplayers alledrie uitstralen bij deze booth. De cosplayers wisselden elkaar af, maar de een was minstens zo indrukwekkend als de ander. Hopelijk is de game straks net zo indrukwekkend als de cosplayers.

  1. Cyberpunk 2077

  Op een welverdiende eerste plek komt de cosplayer van Cyberpunk 2077 voorbij. Deze dame stond in een futuristische bar met haar collega een drankje te doen, geheel in Cyberpunk stijl. Natuurlijk is dit een echte dame, maar je zou zo geloven dat zij een androïde is.

  Naast de typerende kledingstijl die ze draagt is namelijk duidelijk een partoon in haar gezicht te zien, van metalen platen die op elkaar aansluiten. Net als dat dit in de game het geval is bij bijvoorbeeld V. Dit is geen masker. Het is makeup die zo realistisch is aangebracht dat je gelooft dat deze dame synthetisch is. Combineer dat met het jasje en je hebt een overtuigende Cyberpunk cosplayer te pakken. Dit zorgt ervoor dat de Cyberpunk cosplayer in onze top tien cosplay van de E3 2019 als beste uit de bus komt.

  Top tien E3 2019 Cosplay - nog veel meer te zien van E3

  Dit is onze cosplay top tien van de E3 2019. Er waren nog veel meer cosplayers, maar nog meer booths. Ook daarvan hebben wij een special evenals alles wat we in L.A. gedaan hebben. Check hiervoor de speciale E3 pagina.

  Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint

  Verkijgbaar vanaf 4 october 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.