Beste E3 2019 Nintendo Switch games - Sensatie op de hybride console

  Er komen flink wat games naar de Nintendo Switch. Veel van die games zijn tijdens de E3 2019 live stream uit de doeken gedaan. Wij bieden een overzicht van de beste E3 2019 Nintendo Switch games. Op die manier hoef jij geen enkele toffe Nintendo Switch-titel te missen.

  The Legend of Zelda: Link’s Awakening

  Voor The Legend of Zelda fans kan 2019 nog een flink interessant jaar worden. Tijdens de Nintendo E3 2019 livestream is namelijk de release datum voor de remake van The Legend of Zelda: Link’s Awakening aangekondigd. Op 20 september is het raak. Dan kan je aan de slag met deze game.

  Link’s Awakening brengt je 26 jaar terug in de tijd. De oude Game Boy-tijden worden weer nieuw leven ingeroepen met vernieuwde graphics en verbeterde gameplay. De wereld wordt opnieuw opgebouwd en daarnaast worden er nieuwe dingen aan de game toegevoegd.

  Zo is tijdens de E3 2019 livestream nog getoond hoe je nu de optie krijgt om je eigen kerkers te bouwen. Hierdoor kun je beloningen vrijspelen die je weer kun gebruiken in de loop van je nieuwe avontuur.

  Resident Evil 5 & 6

  Tijdens de Nintendo E3 2019 livestream is aangekondigd dat fans van spannende horror-avonturen weer uit kunnen kijken naar een portable ervaring van één van de beste game reeksen ooit. Fans van de Resident Evil-serie kunnen later dit jaar namelijk aan de slag met remakes van Resident Evil 5 en Resident Evil 6. Hierdoor kun je zowel thuis als onderweg genieten van een gezonde dosis spanning. Opnieuw kun je weer hordes monsters verwachten.

  Mocht je niet kunnen wachten, dan zijn er ondertussen ook al enkele andere Resident Evil-games speelbaar op Nintendo’s hybride console. Op het moment kun je Resident Evil 0, Resident Evil en Resident Evil 4 al in de Nintendo Switch eShop kopen.

  Luigi’s Mansion 3

  De bange held Luigi mag opnieuw een spookhuis betreden om geconfronteerd te worden met zijn grootste angsten. Tijdens de Nintendo E3 2019 livestream konden we al zien wat de gameplay van dit spel te bieden heeft. Zo heeft Professor E. Gadd Gooigi teruggebracht, wat een slijmversie van Luigi is.

  Deze kun je gebruiken om door tralies heen te lopen. Wanneer je de stofzuiger uit de vorige delen wat te ouderwets vindt, dan heb je de G-00 nog niet leren kennen. Je krijgt er zelfs een ontstopper bij die je als grappling hook kunt gebruiken. Dit opent opties voor nieuwe puzzels.

  Deze game komt voor zover nu bekend is ergens dit jaar uit. Vooralsnog is er nog geen releasedatum bekendgemaakt. De kans is groot dat we hier in de loop van de komende maanden meer van horen.

  Pokémon Sword en Shield

  Eigenlijk zijn dit twee games, maar omdat ze zoveel op elkaar lijken worden ze in deze lijst met top 5 beste Nintendo E3 2019 Switch games toch samengekoppeld. Voor de echte Pokémon fans kunnen namelijk de nieuwste Pokémon games niet ontbreken. Dit keer word je meegenomen naar een wereld waarin je weer aan de slag kunt gaan met een hele nieuwe generatie aan Pocketmonstertjes.

  Ondertussen hebben we al flink wat gameplay van de game voorbij zien komen. Niet alleen was er een korte Nintendo Direct die al volledig op Pokémon was gericht, ook kreeg de game aandacht in de Nintendo E3 2019 livestream en ook tijdens de Nintendo Treehouse livestream. Op de beursvloer van LA is ook een demo getoond die het één ander aan gameplay uit de doeken doet.

  Super Smash Bros Ultimate

  Deze game is al een tijdje uit, toch wist de Nintendo E3 2019 livestream de game weer als gloednieuw te laten ervaren. Dit komt omdat er flink wat nieuwe dingen naar de game komen. Dit gebeurt allemaal in de vorm van downloadbare content. Een van de downloadbare personages die is aangekondigd, zal een andere game op de Nintendo Switch promoten. Een andere brengt een favoriete retro held toch weer terug naar de Nintendo console.

  Het gaat natuurlijk over de held uit Dragon Quest XI en Banjo Kanzooie uit het legendarische Rare-tijdperk. De klassieke rage karakters hebben een erg rijke geschiedenis op de Nintendo console, maar het is al een lange tijd stil geweest omtrent het duo. Daar komt nu verandering in, wat Super Smash Bros Ultimate toch weer één van de beste E3 2019 Nintendo Switch games maakt. De DLC komt in de herfst van 2019 uit

  Beste E3 2019 Nintendo Switch games volgens jou?

  Nintendo heeft tijdens de E3 2019 live stream een hoop getoond. Er komen ook nog games uit die Nintendo niet tijdens de E3 uitgebreid heeft getoond. Naar welke games kijk jij het meeste uit?

  Pokemon Shield

  Verkijgbaar vanaf 15 november 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.