Top 5 coolste film advertenties in LA

  Als je een film hebt gemaakt met een Hollywood budget, dan wil je ook dat je gezien wordt. Amerikanen pakken dit nogal groots aan. Als je rondrijdt door de straten van LA zie je enorme film-advertenties die vanaf de maan te zien zijn. Dit zijn de top 5 coolste outdoor film advertenties die ons opvielen!

  Eerder al zagen we de top 10 coolste E3 game advertenties, maar er is ook geen tekort aan immense filmposters en reclame in LA. We hebben de 5 tofste outdoor film advertenties voor je op een rijtje gezet.

  5. Ted 2 (en een beetje Mad Men en Terminator)

  Hoog boven het Dolby Theatre (waar elk jaar de Oscars worden gehouden) hangen deze twee thunderbuddies met daaronder een 'bescheiden' Terminator poster en links staan de Mad Men. Als je in de auto zit is er echt geen ontkomen aan, want deze Ted 2 advertentie van de bierdrinkende knuffelbeer blijft je de rest van de rit zeker bij!

  4. Jurassic World poster

  Je loopt een gebouw binnen, en het eerste wat je ziet is (een deel van) de Indonimus Rex op ware grootte als film-advertentie voor Jurassic World. Erg indrukwekkend, en iedereen die erlangs loopt kijkt wel even om naar deze Jurassic World poster. Slim gedaan dus, door Universal!

  3. The Terminator

  Net als je naar binnen wil kijk je even omhoog, en staat Arnold recht boven je hoofd. Er is wat dat betreft geen ontkomen aan bij deze The Therminator Genisys film advertentie. Heel indrukwekkend!

  2. Ant-Man

  Op het dak van een mooi neoklassiek gebouw zien we ineens een enorme stellage met daarop een schreeuwende Ant-Man poster. Er staat op dat helden niet groter worden dan dit, en dat geloven we graag! De kogels vliegen om je oren boven deze palmbomen, en ook deze film advertentie laat weer op niet geheel subtiele wijze het publiek weten dat ze op 17 juli naar de nieuwe Ant-Man film moeten gaan.

  1. Minions

  Absoluut de meest speciale film advertentie die we tegenkwamen was die van de nieuwe Minions film. Hoezo een immens grote poster als je ook een heel dak kan bouwen met echte 3D poppetjes van de Minions? Wat een werk en geld moet Universal daarin hebben gestoken! En natuurlijk een geweldige eye-catcher voor iedereen die daar voorbij rijdt.

  film advertenties minion2

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.