Top 5 redenen om Yoshi's Woolly World te kopen!

Article
maandag, 29 juni 2015 om 17:34
xgn google image
Yoshi is terug van weggeweest en heeft nu zijn eigen wollige game en amiibo. Vanaf 26 juni is Yoshi’s Woolly World verkrijgbaar voor de Wii U. Twijfel jij nog of je de game gaat kopen? Lees dan deze 5 redenen om Yoshi’s Woolly World te kopen!

5. Vertrouwde features in een nieuw jasje

Yoshi’s Woolly World bevat veel vertrouwde features die we van zijn games gewend zijn. Hij kan nog steeds zijn vijanden vastpakken met zijn tong en opslokken. Hij gooit ook nog steeds met objecten, maar in plaats van eieren zijn het nu bolletjes wol. Deze leuke wollige verpakking is één van de redenen om Yoshi's Woolly World te kopen.
Je komt ook nog steeds dezelfde vijanden tegen als in de andere Yoshi en Mario games. Deze zijn voor een groot deel ook in gebreide vorm, zoals de Shy-Guys en Koopa Troopas. Maar sommigen zijn ook niet in gebreide vorm zoals de Piranha planten. Ook andere karakters komen weer terug zoals Poochy.
74343 7

4. Yoshi’s verzamelen

Eén van de redenen om Yoshi’s Woolly World te kopen, is om alle Yoshi’s te kunnen verzamelen. Nadat je voor het eerst alle wonderwol in een level hebt verzameld en een nieuwe Yoshi hebt vrijgespeeld, neem je gewoonweg niet meer met minder genoegen. De drang om alle Yoshi’s te verzamelen is enorm groot en dit wordt naast het behalen van de levels je nieuwste doel.
Per level kun je een Yoshi verdienen en dit komt dus op zo’n 54 Yoshi’s in de gehele game. Deze zijn allemaal in het thema van de wereld waar je ze kunt winnen, maar vaak ook van het level. Je kunt bijvoorbeeld een Shy-Guy Yoshi verdienen in het level waar de Shy-Guy het eerst voorkomt. Maar je kunt ook safari-Yoshi verdienen in een wereld die eruitziet als een woestijn. Deze leuke Yoshi's geven genoeg redenen om Yoshi's Woolly World te kopen.
74344 7

3. Grote replay waarde

De replaywaarde van Yoshi’s Woolly World is erg groot en één van de redenen om Yoshi's Woolly World te kopen. Door het verzamelen van het wonderwol en de bloemen kun je steeds opnieuw blijven spelen. Vaak heb je levels doorlopen, maar blijkt het dat je nog niet alle objecten hebt verzameld. Om deze alsnog te vinden, wil je een level opnieuw doen en nog eens zorgvuldig alles doorlopen om te ontdekken wat je overgeslagen hebt.
Gelukkig hoef je dit niet alleen te doen, want je kunt diezelfde levels nog een keer doorlopen met zijn tweeën. Samen vind je al snel meer dan alleen, dus dit is vaak een goede manier om nog een keer het level door te lopen. Dat het zo verslavend is om Yoshi’s te verzamelen werkt dus enorm mee in de replay waarde van Yoshi’s Woolly World.
74345 7

2. Elk level is uniek

Elk level in Yoshi’s Woolly World heeft wel iets dat het uniek maakt. Het spel valt weinig in herhaling, wat betreft gameplay, ontwerp en karakters. Maar ook de tussen- en eindbazen zorgen voor de aangename afwisseling tussen de levels door. In de levels wordt er afgewisseld met lineaire levels, doolhoven met twee lagen en levels die eindeloos terugkomen bij het begin. De diversiteit van de levels kan niet ontbreken in deze 5 redenen om Yoshi's Woolly World te kopen.
Daarnaast heb je ook verschil in obstakels, zo kun je in het ene level aan gordijnen hangen, de andere spring je over tussen enorme bollen en weer andere levels moet je zelf je weg maken. Hoewel deze allemaal verschillend zijn, blijven de levels toch een geheel binnen de werelden. De stijl van de levels zorgt voor het geheel, terwijl de gameplay en het ontwerp voor een nieuwe ervaring zorgen.
74346

1. Veel om te ontdekken

De levels in Yoshi’s Woolly World zitten boordevol met geheime gangen, tunnels en gebieden. Je kunt de levels al verschillende keren hebben doorlopen en nog niet alles hebben ontdekt. Je moet ook goed opletten om dit alles te kunnen ontdekken, gelukkig zijn er handige hints om alles te ontdekken. Deze geheime gangen zorgen voor nog meer redenen om Yoshi's Woolly World te kopen.
Je moet opletten voor strikken, deze kun je met Yoshi’s tong openen en vervolgens bewandelen. Ook zie je wel eens gerimpelde stoffen, deze kun je opzij duwen en hier zitten vaak objecten verstopt. Vergeet ook niet om alle ‘tunnels’ te checken, deze leiden vaak tot extra ruimtes of een soort bonus games. Maar niet alles is zo gemakkelijk te vinden, soms moet je het gewoon gaan ontdekken.
Twijfel je na al deze redenen om Yoshi's Woolly World te kopen nog steeds? Lees dan de review, waarin we je nog meer informatie geven over de game. Je kunt ook meer te weten komen over de co-op in onze co-op details special.