Top 9 beste games voor kids - Nu halen of in de gaten te houden!

  Er zijn tegenwoordig genoeg video games voor kinderen met schattige graphics, maar met een agressieve en gewelddadige gameplay. Maar maak je geen zorgen! We hebben hier de top 9 beste games voor kids opgesteld die je zeker wilt gaan spelen.

  LEGO Dimensions

  LEGO Dimensions geeft spelers de mogelijkheid om te spelen als LEGO batman, LEGO gandalf, en LEGO Homer Simpson en dat alles in 1 game. Voor het eerst gaan personages uit verschillende werelden samen de strijd aan buiten de grenzen van hun eigen wereld. Dat klopt, al je favoriete LEGO karakters komen nu tot leven in LEGO dimensies.

  In deze game heb je de mogelijkheid om 7 voertuigen en/of gadgets tegelijk te gebruiken. Door het uitbreiden van je LEGO Dimensions collectie krijg je meer opties voor gameplay in de game. Je zou dit spel kunnen zien als dé-LEGO versie van Disney Infinity.

  Disney Infinity: 3.0 edition

  Natuurlijk is er dit jaar ook weer een nieuwe Disney Infinity versie uitgebracht. Speel met nieuwe Star Wars, Marvel, Disney en Disney Pixar spelfiguren in Disney Infinity: 3.0 edition. Ontwikkel epische heldhaftige talenten, verdien vaardigheden die je weer kunt upgraden en gebruik je lichtzwaard vaardigheden. Anakin Skywalker en Iron Man in dezelfde video game wereld. Beter kan het gewoon niet.

  De game is sinds kort uit en kreeg een 8.5 in onze recensie.

  Tearaway Unfolded

  Media Molecule, de ontwikkelaar van LittleBigPlanet, is er met een nieuwe game voor de PS4: Tearaway Unfolded. Het avontuur dat je voorheen in je handen hield in Tearaway op de PS Vita, is nu opnieuw vormgegeven als een wereld in je tv. Het is een nog grotere wereld en nog mooier en je kunt het op totaal nieuwe manieren spelen. Kinderen zullen de kleurrijke wereld van Tearaway Unfolded geweldig vinden, waarin ze al hun fantasie kwijt kunnen.

  De game is net uitgekomen en kreeg van ons een 8.5 in de recensie.

  Mario Tennis: Ultra Smash

  Mario Tennis: Ultra Smash komt in november naar de Wii U. Het spel zal nieuwe mogelijkheden bieden zoals het spelen in Mega Battles na gebruik van een Mega Mushroom en een nieuw jumpshot krijgen. Hierdoor kan je nog hoger springen en beter smashen dan voorheen. In Mario Tennis: Ultra Smash kunnen spelers kiezen tussen singles en doubles en hebben ze de keuze uit al hun favoriete Mario karakters terwijl ze spelen tegen hun families, vrienden of de CPU.

  Skylanders Superchargers

  Skylanders Superchargers is de 5de game in de Skylanders serie en zal dit jaar verschijnen op de PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One en de Wii U. In deze vijfde installatie van Skylanders zullen voor het eerst voertuigen worden geïntroduceerd.

  Net zoals de voorgaande games is Skylanders Superchargers een "toy-to-life" video game, waarbij de spelers een speelgoedpoppetje op de "Portal of Power" zetten wat ervoor zorgt dat het poppetje verschijnt in de game als karakter. In deze nieuwe game wordt deze "Portal of Power' vergroot, waardoor er voertuigen op kunnen worden gezet om in de game te verschijnen.

  Super Mario Maker

  We zijn gewend dat bij elke Super Mario games de levels al voor je klaar staan voor gebruik. Deze keer heeft Nintendo besloten om dit los te laten en de speler de controle te geven. Super Mario Maker biedt de spelers nu de mogelijkheid om zelf levels te creëeren en te spelen waar ze hun fantasie te buiten kunnen. Verder kan je deze levels ook delen met je vrienden en zelfs levels van andere spelers downloaden. Super Mario Maker is sinds vandaag uit op de Wii U en ontving een 9 in de recensie.

  Animal Crossing: Amiibo Festival

  Animal Crossing: Amiibo Festival geeft een splinternieuwe mogelijkheid om met je favoriete Animal Crossing karakters te spelen. Het spel is een virtueel bordspel, vergelijkbaar met de stijl van de Mario Party series. In Animal Crossing: amiibo Festival voor de Wii U racen de dieren over een spelbord waarop de seizoenen wisselen, net als in de andere games in de Animal Crossing-serie. Animal Crossing: amiibo Festival bevat ook andere minigames die je kunt spelen met amiibo-kaarten van Animal Crossing.

  The Legend of Zelda Triforce Heroes

  Maak je klaar om de wereld van Hyrule te ontdekken met je vrienden in de nieuwe The Legend of Zelda: Triforce Heroes. Dit multiplayer actie, avonturen spel komt in oktober 2015 in de winkels voor de Nintendo 3DS. Het spel was aangekondigd tijdens Nintendo's digitale E3 evenement.

  In het spel kan je teams vormen van 3 spelers waarin je dungeons kan binnenvallen in online en offline modus. Een van de belangrijkste spel methodes in de nieuwe Zelda is een mechaniek dat "Totem" wordt genoemd (denk aan een totempaal). Hiermee kunnen alle karakters in het spel op elkaars schouders staan, om op die manier eindbazen te verslaan.

  Star Fox Zero

  Star Fox Zero is een opkomende 3D video game dat alweer het 6de deel is in de Star Fox serie. Het spel zal in november 2015 uitkomen op de Wii U. Star Fox volgt grotendeels de klassieke gameplay van de eerdere spellen zoals Star Fox 64, waarin de spelers spelen met Fox McCloud die zijn Arwing schip door meerdere levels vliegt.

  Meerdere elementen van vorige spellen keren in deze versie terug, zoals Fox zijn teamgenoten: Falco, Peppy en Slippy, die Fox kunnen assisteren en hem kunnen behoeden van aanvallen. Sommige voertuigen in het spel kunnen in bepaalde situaties getransformeerd worden. Een nieuw voertuig dat in Star Fox Zero wordt geïntroduceerd is de Gyrowing, een soort helikopter die een kleine robot kan uitladen zodat die in kleinere ruimtes terecht kan komen.

  LEGO Dimensions

  Verkijgbaar vanaf 29 september 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.