FIFA 16 informatie - Dit is je FIFA kalender tot aan release

Article
vrijdag, 11 september 2015 om 15:30
xgn google image
Tussen de release van de FIFA 16 demo en de release van het volledige spel, vinden er nog een hoop andere dingen plaats in de wereld van FIFA 16. Om jullie een goed overzicht te bieden hebben wij hier alle belangrijke FIFA 16 informatie op een ritje gezet!
Nog niet al deze FIFA 16 data zijn bevestigd door EA. Sommige data zijn gebaseerd op voorgaande FIFA releases en zijn dus nog geruchten. Zodra er officiële bekendmakingen plaatsvinden over een of meerdere onbevestigde data in deze lijst, zal dit artikel meteen geüpdatet worden.

FIFA 16 informatie - Early Access

Op deze pagina vind je een lijst van de Early Access data voor FIFA 16. Deze Early Access begint volgens de FIFA 16 informatie op verschillende data, afhankelijk van de locatie.
  • 17 september: Early Access voor EA Access leden uit Noord-Amerika
  • 19 september: Early Access voor EA Access leden uit Europa
EA Access is een programma van EA op abbonnementsbasis. Het programma bestaat sinds augustus 2014, en leden van dit programma kunnen exclusieve aanbiedingen krijgen voor games van EA, zoals bijvoorbeeld kortingen, gratis games en de mogelijkheid tot Early Access. Alleen Xbox One gebruikers kunnen lid worden van EA Access, en er zijn geen plannen om dit programma naar de PS4 te brengen.
De Early Access voor FIFA 16 begint dus voor Europese spelers op 19 september, maar hier moet wel een kanttekening bij geplaatst worden: de game is slechts voor 10 uur te spelen via EA Access. Wel is het mogelijk om je progressie en achievements uit de Early Access over te brengen naar de volledige game. Verder krijgen leden van EA Access 10% korting op digitale aankopen, zoals FUT 16 pakketten en de game zelf.
78149

FIFA 16 informatie - FIFA Ultimate team web app

Voor FIFA Ultimate Team gaan er nog veel onbevestigde data rond. Er zijn wel verschillende speculaties gedaan, gebaseerd op data van voorgaande FIFA releases. Hoewel dus wel over deze FIFA 16 informatie is nagedacht, zijn ze nog niet allemaal bevestigd, dus het is niet 100% zeker dat deze onbevestigde data correct zijn.
  • (ONBEVESTIGD) 16 september: FIFA Ultimate Team web app release
  • (ONBEVESTIGD) 16 september: Bekendmaking eerste Team Of The Week
Deze data zijn beiden nog onbevestigd, maar als het aan de geruchten op internet ligt komt volgende week woensdag de Web App uit voor FIFA Ultimate Team. Ook zou dan gelijk het eerste Team Of The Week bekendgemaakt worden, volgens deze gespeculeerde FIFA 16 informatie. De Fifa Ultimate Team web app geeft spelers de mogelijkheid om hun team online op te stellen, Ultimate Team packs open te maken en transfers te doen.
fifa 16 informatie data

Ultimate Team op mobiele apparaten

  • 22 september: FIFA 16 Ultimate Team release voor mobiele apparaten
  • (ONBEVESTIGD) 23 september: Companion app release voor FUT 16
Op 22 september, dezelfde datum als de Noord-Amerikaanse release van FIFA 16, is de Ultimate Team release voor mobiele apparaten, waardoor je Ultimate Team vanaf dat moment ook via je mobiel kan bereiken.
Ook wordt verwacht dat op 23 september een companion app uitkomt voor FUT 16, maar dit is nog niet bevestigd. De companion app in 2015 was te gebruiken om je Ultimate Team overal te kunnen beheren. Zo beschikte de app over verschillende zaken zoals conceptteams, een transfermarkt, een FUT-winkel om pakketten te kopen.
Verder komt FIFA 16 in verschillende landen op verschillende data uit. Zo komt het spel in Noord-Amerika op 22 september uit, maar moeten de spelers in Europa, Australië en Latijns-Amerika wachten tot 24 september. In Brazilië moeten spelers zelfs wachten tot 25 september. FIFA 16 komt uit voor de Xbox One, Xbox 360, PS4, PS3 en de PC.