De top 6 beste Nintendo E3 reveals van 2017

Article
dinsdag, 13 juni 2017 om 20:39
xgn google image
Nintendo is ook dit jaar groots aanwezig op de E3 in Los Angeles. Tijdens een speciale livestream heeft het bedrijf een lading nieuwe titels aangekondigd en nieuwe info gedeeld voor aankomende games. In deze top 6 beste Nintendo E3 reveals van 2017 lees je het tofste nieuws!

6. Rocket League Switch

De eerste verrassing is Rocket League voor de Nintendo Switch. De game komt later dit jaar nog uit en bevat naast alle content uit de andere edities ook exclusieve Nintendo auto's en accessoires. Daarbij ondersteunt de Nintendo Switch cross-play functionaliteit, zodat je ook met spelers op anders consoles samen kunt strijden om de bal.
Naast de aankondiging is er ook een eerste korte trailer van de game onthuld. Daarin spreekt ontwikkelaar Psyonix zelf zijn lof uit over de nieuwste console van Nintendo. Voetbalfans kunnen naast FIFA 18 dus ook met auto's met de bal aan de slag later dit jaar!
113259 1

5. Super Mario Odyssey release

Dat Super Mario Odyssey eraan zat te komen was reeds duidelijk, maar een exacte release was nog niet bekend. Daar heeft Nintendo nu verandering in gebracht, want tijdens de E3 Nintendo Direct heeft het bedrijf bekendgemaakt dat Super Mario Odyssey vanaf 27 oktober in de winkels ligt voor de Nintendo Switch.
Daarnaast is er ook een nieuwe trailer onthuld waarin nieuwe gameplay van het spel te zien is. Zo zien we Mario rondrennen in een wereld vol met dino's, speelt hij met kleuren om puzzels te ontrafelen en vecht hij tegen 2D-vijanden in een 3D-omgeving. Genoeg om te ontdekken dus als de game binnenkort in de winkels ligt.
113260 1

4. Yoshi Switch reveal

Naast Mario liet ook zijn trouwe kompaan Yoshi van zich horen en wel met een fonkelnieuwe game voor de Nintendo Switch. In de beelden die tijdens de E3 Nintendo Direct zijn getoond, is te zien hoe Yoshi net als in vorige games rondrent met een rij eieren achter zich aan die hij kan gebruiken voor interactie met de omgeving.
De wereld van de Yoshi Switch game lijkt te bestaan uit karton en papier, iets dat ook in vorige games met Yoshi in de hoofdrol het geval was. Het lijkt er dan ook op dat Nintendo trouw aan de serie wil blijven. Fans van het groene beestje moeten nog wel even wachten, want Yoshi Switch komt pas in 2018 naar de console toe.
113261 2

3. Kirby Switch reveal

Ook Kirby was aanwezig tijdens de presentatie van Nintendo en wel met een gloednieuwe game voor de Switch. In de gameplaybeelden die werden getoond is te zien dat de Kirby Switch game enorm lijkt op oudere Kirby games, met een zij-aanzicht naar de roze held toe. Bovendien kan Kirby weer allerlei vijanden opslokken voor extra krachten.
Zo is Kirby onder andere als zwaardvechter te zien, maar kun je in de game ook aan de slag met vuur- en ijskrachten. Bovendien kun je vijanden over laten lopen om jou te helpen in jouw strijd. Kirby Switch komt in 2018 naar het apparaat toe, dus fans moeten geduldig blijven.
113263 1

2. Metroid Prime 4 reveal

Alsof twee gloednieuwe titels niet genoeg waren, heeft Nintendo ook een nieuwe Metroid Prime game aangekondigd. De game heet Metroid Prime 4 en belooft een gloednieuw verhaal te vertellen met Samus in de hoofdrol. Veel informatie is er nog niet, behalve dat de game druk in ontwikkeling is.
Metroid Prime vond zijn oorsprong op de GameCube en kende ook wat delen op de Wii, maar daarna werd het stil omtrent de franchise. Na enige tijd is er nu toch een nieuwe titel binnen de serie op komst.
113264

1. Pokemon Switch reveal

De grootste aankondigingen tijdens de E3 Nintendo Direct was toch wel de gloednieuwe Pokémon game voor de Nintendo Switch! The Pokémon Company had nog niet heel veel te melden wat betreft details omtrent de game, behalve dat de titel druk in ontwikkeling is voor het apparaat.
Ontwikkelaar Game Freak staat aan het hoofd van de ontwikkeling en meer details volgen zodra het bedrijf zo ver is. De Pokemon Switch release zal daarom nog wel even duren, maar het is zeker goed nieuws voor fans van de serie die de 3DS-avonturen graag op de Switch willen gaan spelen!
Dit waren de grootste aankondigingen van Nintendo op de E3. Mis niets van de beurs en bezoek onze speciale E3 pagina.

Populair Nieuws