Top 6 beste EK 2016 apps om het toernooi op de voet te volgen

Article
vrijdag, 10 juni 2016 om 9:35
xgn google image
Het EK 2016 staat weer op het punt van beginnen. Helaas voor ons Nederlanders zijn we er deze editie niet bij, maar dat neemt niet weg dat er nog genoeg grootmachten meedoen om er een spannend en interessant toernooi van te maken. Wil je het Europees Kampioenschap optimaal ervaren, download dan deze Top 6 beste EK 2016 apps.
Ben je ook zo’n voetbalfanaat en wil je niets missen van het aankomende Europees Kampioenschap voetbal in Frankrijk? Zorg dan dat je deze special zorgvuldig doorleest. Het bevat namelijk alle nuttige EK 2016 apps die ervoor zorgen dat jij het toernooi optimaal ervaart.

Top 6 beste EK 2016 apps met nieuws, liveverslag, en meer

We weten allemaal dat Nederland zich niet heeft weten te kwalificeren, maar natuurlijk blijft er genoeg nieuws over voor alle andere teams. Het belangrijkste nieuws en de laatste updates omtrent wedstrijden en teams, maar natuurlijk ook apps met uitslagen, schandalen en roddels met de miljonairs in de hoofdrol en nog veel meer. Wil je het toernooi écht goed volgen, zorg dan dat je één of meerdere van de volgende EK 2016 apps op je smartphone installeert.

6. UEFA EURO 2016 app

UEFA EURO 2016 is de officiële app van de UEFA. Een maand lang, van 10 juni tot en met 10 juli, zullen zij verslag doen van het grote voetbalevenement. Al het officiële nieuws dat naar buiten komt omtrent teams, spelers, wedstrijden, standen en veel meer wordt via deze app gedeeld met de fans.
Voor de echte voetbalfan is er ook de mogelijkheid om het toernooi en de app persoonlijker te maken door je favoriete team te kiezen. Op die manier krijg je altijd pushberichten wanneer er weer nieuws verschijnt over je team. Zo mis je dus helemaal niets van het toernooi.
De officiële app van de UEFA, UEFA EURO 2016, is gratis te downloaden in de iOS Store en in de Google Play Store.
91904

5. UEFA EURO 2016 Fan Guide app

In navolging van de officiële UEFA EURO 2016 app is op 1 april de Fan Guide versie uitgegeven. Hierin wordt essentiële informatie verstrekt voor voetbalsupporters die het toernooi live in Frankrijk gaan meemaken. Dit om de bezoekers een perfecte voetbalervaring te geven. De app bevat namelijk allerlei achtergrond informatie over de verschillende speelsteden en laat interessante bezienswaardigheden zien.
Buiten deze verrijking van de voetbalsupporter biedt de app ook uitkomst als het gaat om het beste vervoersplan te kiezen om van en naar het stadion te komen. Helpt het supporters een geschikte overnachting te vinden. Maar het belangrijkste van alles, het toont ook informatie over EK 2016 tickets en VIP-arrangementen. Zit je in Frankrijk en wil je het toernooi optimaal beleven dan is deze nummer 5 uit onze top 6 beste EK 2016 apps echt wat voor jou.
Je downloadt de UEFA EURO 2016 Fan Guide app gratis via de App Store of Google Play Store.
91905

4. EK-2016 app

Heb je geen zin in alle nieuws over de randzaken van het EK voetbal, maar wil je gewoon de uitslagen en live-statistieken, dan biedt de EK-2016 app uitkomst. Deze app bevat namelijk het volledige speelschema van het EK voetbal in Frankrijk en de oefenwedstrijden er naar toe. Erg handig als je een wedstrijd niet kunt zien vanwege werk of andere omstandigheden. De app toont namelijk live opstellingen, statistieken, standen en andere wedstrijdzaken.
Wil je graag de wedstrijden op de voet volgen, maar ben je niet in staat om de tv aan te zetten, dan biedt de EK-2016 app met live verslag uitkomst. Wil je specifieke teams op de voet volgen, of ben je de reclames tussen je uitslagen zat dan is er ook de optie om voor 2 euro de premium versie aan te schaffen. Anders is de EK-2016 app gratis te downloaden in de App Store.
91906 1

3. Belgian Red Devils app

Nederland doet niet mee en dat doet pijn. Om het toernooi toch nog enigszins spannend te maken, is het een optie om een ander land te kiezen om te supporten. De Belgen zijn onze zuiderburen en zijn toch het land waar we als Nederlanders de meeste affectie mee hebben. Daarnaast beschikken ze over een goed team en doen ze sinds lange tijd weer mee aan een hoofdtoernooi, zij kunnen dus nog wel wat steun gebruiken.
Voor al deze België aanhangers, is er de Belgian Red Devils app. Deze bevat alle informatie omtrent de selectie, live updates, de agenda van de Belgen en toont korte exclusieve verhaaltjes uit het Belgische kamp. Wil je je dus echt een Rode Duivel voelen van de zomer, bij het ontbreken van de Oranje leeuwen, download dan deze nummer 3 van de top 6 beste EK 2016 apps eens.
Belgian Red Devils app is voor helemaal niets beschikbaar voor iOS en Android.
91907

2. Voetbalpoules.nl

Er gaat geen voetbaltoernooi voorbij zonder een voetbalpoules gespeeld te hebben. Zeker nu Nederland er niet bij is, is dit een goede manier om het toernooi toch nog enigszins interessant te maken. Voetbalpoules.nl is de bekendste website als het gaat om het opzetten van poultjes, dus dat je ook voor het EK 2016 hierop uitkomt, is geen wonder. Nodig je vrienden uit en laat zien dat jij het meeste kijk hebt op het toernooi en de deelnemende teams.
De website van voetbalpoules.nl is geoptimaliseerd voor mobiele gebruikers. Om die reden is er dan ook geen app te vinden in de verschillende stores. Wanneer je de site bezoekt, kan je een snelkoppeling maken voor op je ‘thuisscherm’ waardoor het exact voelt als een app. Je kunt namelijk via hier, voor helemaal niets, je voorspellingen invullen, terugzien en aanpassen.
91909

1. EURO2016 blocker app

Ben je er nog helemaal kapot van dat je Nederland niet kunt zien schitteren op het EK in Frankrijk, of ben je bij voorbaat al klaar met het EK 2016, dan is de EURO 2016 Blocker app voor jou ontzettend handig. Deze app heeft een woordenboek vol EK gerelateerde woorden en woordgroepen die herkend worden wanneer jij nieuwssites opent. Op die manier word je gewaarschuwd dat je geconfronteerd zult worden met voetbalnieuws. Boeit het je dus absoluut niet dat Cristiano Ronaldo iedere wedstrijd een nieuw paar schoenen zal dragen, zorg dan dat je deze app hebt.
De EURO2016 blocker app is voor alle voetbalhaters gratis te downloaden via App Store.