Top 5 vetste E3 game advertenties 2018

  De E3 2018 is weer begonnen en ook Los Angeles weet dat, aangezien de halve stad is gehuld in game advertenties. Wij hebben natuurlijk nog wel even door de stad gedwaald en kwamen enkele pareltjes van advertenties tegen. De top 5 vetste E3 game advertenties 2018 staan hier op een rijtje.

  5. Hitman 2

  Onze favoriete kale huurmoordenaar is ook weer prominent aanwezig op de E3. Op de South Hall van de Convention Centre hangt Agent 47 en hij is klaar om te doden. Hitman 2 moet op 13 november uitkomen voor de PlayStation 4, Xbox One en de PC.

  De ruimte naast Hitman is inmiddels opgevuld door een andere game, maar daarvoor moet je toch echt even verder in deze lijst kijken.

  4. Spider-Man

  Op de plek waar vorig jaar nog Kratos en zijn zoon nog fier op een boot stonden, slingert dit jaar ieders favoriete Spinnenman door het beeld. De Spider-Man game commandeert je om straks “Be Greater” te zijn als de game uitkomt. Vanaf 7 september kun je aan de slag met Spider-Man op de PlayStation 4.

  Wij gingen al aan de slag met Spider-Man op de E3. Lees er meer over in onze hands-on!

  3. Call of Duty Black Ops 4

  Een E3 zonder Call of Duty poster is natuurlijk niet denkbaar en boven de hoofdingang van de E3 hangt dan ook de poster voor het vierde deel in de Black Ops serie. Die game is, zoals de poster al laat zien, vanaf 12 oktober speelbaar op de PC, PlayStation 4, Xbox One.

  2. Rage 2

  Waar kun je beter een poster hangen van een game als Rage 2, waarin gevaarlijk rondscheuren over vergane wegen in een post-apocalyptisch landschap? Precies, boven een drukke straat! Deze Rage 2 poster mag er dan ook zijn en de lente van 2019 kan niet snel genoeg voor de deur staan.

  1. Fallout 76

  Op de eerste plek vinden we Fallout 76 terug. Op drie enorme posters, waar vorig jaar nog Star Wars Battlefront 2 hing, zien we Vault Boy terug met het bericht dat ‘Our Future Begins’. De aankondiging van een paar weken geleden zorgde er al voor dat de hype voor Fallout 76 naar flinke hoogtes was opgestuwd en de posters bevestigen dit alleen maar.

  Met de bekendmaking dat Fallout 76 een multiplayergame wordt die nog dit jaar uit moet komen, op 14 november om precies te zijn, verdient deze advertentie dan ook zeker de eerste plaats in de top vetste E3 game advertenties 2018!

  Hitman 2

  Verkijgbaar vanaf 14 november 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.