Top 5 tofste The Division easter eggs

Article
maandag, 28 maart 2016 om 10:44
xgn google image
The Division, de recent uitgekomen MMORPG shooter van Ubisoft, heeft het enorm goed gedaan qua verkoopaantallen. De game heeft dan ook bij veel mensen aan de verwachtingen gedaan aangezien het een zeer vermakelijke game blijkt te zijn. Deze top 5 tofste The Division easter eggs maken het rauwe New York net wat kleurrijker.
Pasen staat alweer om de hoek. Dat betekent dat we naast echte easter eggs (paaseieren) ook weer de ingame variant mogen zoeken. De grappige of vaak vernuftige verwijzingen naar ander games zorgen ook in de grauwe wereld van The Division voor een glimlach op je gezicht. Wij hebben de top 5 tofste The Division easter eggs voor je opgespeurd!

5. Shaun of the Dead

Een van de tofste easter eggs die je tegen zult komen in de game is een verwijzing naar de film 'Shaun of the Dead'. De originele film is een Britse horrorkomedie waarbij er een zombievirus uitbreekt. Nerd Shaun en zijn kameraden verzinnen een bizar idee om de liefde van Shaun's ex-vriendin terug te winnen. In de easter egg scène heeft Shaun geen zin om te lopen, dus springt hij over een schutting die, samen met hem, omvalt.
In The Division zal je deze scène snel herkennen. Zo zal er een omgevallen schutting liggen waarbij je een informatie synchronisatie kan beginnen. Als je deze scant, zal je een replica zien van Shaun die over de omvallende schutting heen probeert te springen. Daarbij komt ook nog eens een quote uit de film in beeld waarbij er verwezen wordt naar hoe makkelijk het zou moeten zijn om een binnendoor weggetje te nemen.
De locatie zal te vinden zijn in het gebied Chelsea, tussen W 23rd st en W 22rd st.
87899

4. Ubisoft in The Division

Zoals we bij de beste Far Cry easter eggs al aangegeven, staat Ubisoft er om bekend om veel verwijzingen naar eigen spellen in hun games te stoppen. In The Division zal je niet alleen een game, maar ook het kantoor van Ubisoft kunnen tegenkomen. Deze schuilplaats is te vinden in de Turtle Bay locatie.
In de safehouse met de naam The Firewall kom je namelijk in een ruimte die mega veel op een kantoor lijkt. In deze ruimte zal je een grote hoeveelheid aan easter eggs tegenkomen die je gelijk doen denken aan de games van de desbetreffende ontwikkelaar. De kamer wordt verlicht met de kleur van het Ubisoft logo, dat ook nog eens groots op de muur te zien is.
Aan een van de kanten van de kamers zijn de muren geheel versierd met een tekening van Grow Home, de unieke platformer van bisoft waarin je een kleine robot bestuurt. Deze robot hangt ook nog eens aan het plafond en is eigenlijk niet te missen. Maar dat is nog niet alles, want er hangt ook een levensgrote poster van For Honor. Deze game is afgelopen jaar op de E3 getoond en zal het mogelijk maken om ridders tegen ninja's te laten vechten.
Wij verwachten meer over deze game op de aankomende E3!
87905

3. Adventure Time

Jake en Finn worden vereeuwigd door hun opkomst in The Division en natuurlijk het lijstje aan de top 5 tofste The Division easter eggs. Als je langsloopt zal het je niet ontgaan, want de cartoonfiguren zullen namelijk niet te missen zijn. Een enorme kleurrijke tekening op de muur doet je kennismaken met het nieuwste avontuur van Adventure Time. Al kunnen wij ons niet voorstellen dat een avontuur door het verwoeste oorlogsgebied van New York een leuke trip is.
87906

2. Breaking Bad

Je zal in The Division je niet wijden aan het maken van illegale verdovingsmiddelen, maar wie dat wel doet is Walter White. De criminele scheikundeleraar van de Breaking Bad serie komt namelijk een klusje klaren in The Division. Althans, zo lijkt het. Een van de tofste The Division easter eggs voor een even zo boeiende serie.
Zo zal je, net als bij de Shaun of the Dead easter egg, intel moeten scannen voordat je iets zult zien. Als je dit op een bepaald punt gedaan hebt zal je twee personages zien staan. De ene is William White waarbij een descriptie is te zien dat hij scheikundeleraar is en recentelijk is te komen overlijden, wat natuurlijk een knipoog is naar de hitserie is. De andere persoon is Jonathan Pinkman en heeft een crimineel verleden, in de serie is dit natuurlijk Jesse Pinkman.
87909

1. Mr. Bean

De man die zo goed als nooit wat zegt, maar toch hilarisch is, heeft ook een een vereeuwigde glorie verkregen in The Division. Met het easter egg personage van de komediant is het alleen niet zo goed afgelopen want er zit niet bepaald veel leven meer in.
Mr. Bean staat bekend om zijn eigenaardige aanpak van zaken voor elkaar krijgen. Op de meest bizarre manieren probeert hij het leven voor zichzelf zo gemakkelijk mogelijk te maken, zonder enige gêne te voelen. De scène waar deze easter egg betrekking op heeft is de aflevering waarbij Mr. Bean een grote sofa gaat kopen en deze, met zijn kleine auto, thuis moet zien te krijgen.
In The Division kun je precies zien hoe dat gegaan is. Precies dezelfde stoel als in de TV-serie is op het dak van een auto gebonden met een dood persoon er in. Wat er gebeurd is, is niet duidelijk, besturen van het voertuig ging blijkbaar niet zo voorspoedig als de manier waarop Mr. Bean het deed. Deze grappige knipoog verdient daarmee de eerste plaats in de top 5 tofste The Division Easter Eggs.