Top 5 Skyrim Special Edition mods - breid je Skyrim ervaring uit

Article
vrijdag, 11 november 2016 om 16:09
xgn google image
De Skyrim Special Edition is uit en daarom is het tijd voor een groot mod-fest. Dankzij nieuwe mods is er ongelooflijk veel nieuwe content, daarnaast kan je met mods ook de graphics flink oppoetsen. Check hier onze Top 5 Skyrim Special Edition Mods!
Als allereerst, als je Skyrim nog helemaal niet gespeeld hebt... You missed out! Maar dat is geen probleem, want de Skyrim Special Edition brengt je de originele Skyrim game, maar dan met verbeterde graphics. Begin de reis opnieuw als Dovahkiin en bevrijd Skyrim van de toorn van "Alduin" de opperdraak die het gehele continent terroriseert.
Sommigen onder ons hebben het verhaal al uitgespeeld, als het niet meerdere keren is. Maar met de nieuwe Skyrim Special Edition Mods die beschikbaar zijn kan je het voor jezelf nog leuker maken want je krijgt veel nieuwe content dankzij deze mods. Hier heb je de Top 5 Skyrim Special Edition mods om je Skyrim ervaring nog verder uit te breiden.

5. Achievements Mod Enabler

Omdat je bezig bent met mods, betekent dat niet per se dat je aan het cheaten bent. Dus waarom laat de SSE je na modden geen achievements meer halen? Dat maakt nu in ieder geval niet meer uit want dankzij de Skyrim Special Edition mods van xSHADOWMANx kun je achievements alsnog behalen wanneer je gebruik maakt van mods. Lees wel de gebruikershandleiding, want deze mod moet handmatig worden geïnstalleerd en dus niet via de Nexus Mod Manager.
100333

4. Total Character Makeover

Skyrim's NPCs waren vanaf de release van de eerste Skyrim versie al niet de allermooiste. En tot op de dag van vandaag zijn de burgers van Skyrim nog altijd niet de mooiste, ook in de Skyrim Special Edition is daar geen verandering in gebracht. Daarom zijn de Skyrim Special Edition mods van Scaria geen overbodige luxe.
De Total Character Makeover mod zorgt ervoor dat iedereen in Skyrim inclusief je eigen avatar grafisch worden verbeterd, zonder dat het je framerate verslechtert en zonder dat de karakters vervormen.
100334

3. Cutting Room Floor

Dit is een interessante mod van Arthmoor. Als je het gevoel hebt dat Skyrim iets mist, dan heb je gelijk. Met Cutting Room Floor restaureer je het een en ander aan content die zich wel in de SSE data files bevinden, maar nooit daadwerkelijk zijn geïmplementeerd in de game.
Dorpen die eigenlijk in de game zouden moeten bestaan zitten er na het installeren van deze mod nu ook in. Ook zijn er een aantal quests bijgekomen die nooit waren geïmplementeerd, het een en ander aan items komen er bij en er komen meerdere NPCs bij samen met het huis waarin ze wonen.
100335

2. The Forgotten City

The Forgotten City is de eerste mod ooit die een nationale Writers' Guild award heeft gewonnen door middel van het script. Deze mod zorgt voor 6 tot 8 uur aan extra gameplay.
In The Forgotten City mod is het de bedoeling dat je een moordzaak oplost in een eeuwenoude ondergrondse stad. In deze quest is het vooral de bedoeling dat je gebruik maakt van je hersenen. Je gepolijste nieuwe Daedric set meenemen is dus niet noodzakelijk. Het is een van Skyrim losstaand verhaal waar je verdachte NPCs zal moeten ondervragen, de stad afstruinen naar verborgen geheimen en waar je morale normen op de proef worden gesteld.
100336

1. Falskaar

Jammer genoeg is deze mod alleen beschikbaar voor Xbox One, maar het is nogal een flinke upgrade voor Skyrim spelers. De mod voegt namelijk maarliefst 20+ uur aan gameplay toe aan de Skyrim Special Edition. De mod is in-game te downloaden via de workshop die Bethesda dit jaar heeft uitgebracht en was hiervoor al beschikbaar via Nexusmods voor de PC.
De Falskaar mod brengt een geheel nieuw landschap dat ongeveer zo groot is als één derde van Skyrim. Er zitten 26 nieuwe quests in bestaande uit een storyline van negen quests en 17 side quests. Verder zit er een nieuwe bard in met nieuwe muziek, nieuwe boeken, recepten, wapens, armor, twee nieuwe spells en een nieuwe shout.
Een volledige soundtrack bestaande uit 14 tracks gecomponeerd door Adamm Khuevrr en er zijn nieuwe voice actors gebruikt om de stemmen in te spreken van de karakters die zich in Falskaar bevinden.

Let goed op met wat je doet

Het is belangrijk dat je goed oplet als je van plan bent om deze mods te installeren. Nexusmods is een geschikte website en programma om je hiermee verder te helpen, ga dus niet blindelings dingen installeren als je je niet goed hebt ingelezen.
Het zou namelijk kunnen gebeuren dat je bepaalde data verkeerd installeert en daardoor je Skyrim Special Edition data verpest. Heb geduld, en geniet van je Skyrim Special Edition mods.
Als je meer wilt weten over de remaster, Check dan onze Skyrim Special Edition Review.
De Skyrim Special Edition is nu verkrijgbaar voor Playstation 4, Xbox One en PC.

Populair Nieuws