Simpele mobiele games - Deze 5 moet elke smartphone eigenaar hebben!

Article
zaterdag, 14 maart 2015 om 16:00
simpele mobiele games deze 5 moet elke smartphone eigenaar hebben 68146 1
Er komen steeds meer mobiele spelletjes uit voor Android en iOS en tussen al deze spelletjes moet je de beste eruit halen. Dit hebben we voor je gedaan. Van die Dit is de top 5 simpele mobiele games die elke smartphone eigenaar moet hebben!

5. Stack

Stack is een spelletje waar je heel handig in moet zijn. Het is de bedoeling dat je alle vakjes precies bovenop elkaar plaatst zodat je een hoge toren kan bouwen. Hoe hoger de toren, hoe hoger je score. Als je iets te vroeg of te laat bent, dan vallan de vakjes eerder weg en worden ze kleiner en dus ook moeilijker om een hogere toren op te bouwen.
Heel erg verslavend en soms ook een beetje frustrerend. Je moet en zal die highscore verbeteren! Stack is een leuk spelletje die je zeker moet downloaden op je smartphone.
68147

4. Super Hexagon

Hoe je Super Hexagon moet spelen, spreekt voor zich. Je bent het pijltje in het midden van de Hexagon en moet ervoor zorgen dat je geen wanden raakt. Het pijltje blijft altijd op hetzelfde punt staan en de omgeving draait met je acties mee.
Door alle bewegingen, zowel van buiten naar binnen als op en neer, raak je het overzicht kwijt. Dat is wat de game zo moeilijk maakt. Ook zul je steeds sneller moeten reageren, omdat het tempo steeds sneller wordt. Dit is een zenuwslopend spel in de top 5 simpele mobiele games.
68148 1

3. Baseball Boy

Baseball Boy werkt heel verslavend! Het doel is om de bal zo ver mogelijk de wereld in te slaan. Dit doe je door de bal op het juiste moment te raken en hoe verder je komt, hoe meer geld je verdient. Met geld kan je "strength", "speed" en "bouncyness" kopen waardoor de bal nóg verder komt. Maar dit is lastiger gezegd dan gedaan, want de bal moet door allerlei obstakels heen zoals bergen zand, water en een wijk met rijdende auto's en grote gebouwen.
Hoe meer meters de bal maakt, hoe meer geld je verdient en hoe sneller je levels omhoog kan gaan. Heel verslavend, en zeker een must have voor iedereen in het bezit van een smartphone!
68149 1

2. BBTAN

Dit is een behendigdheidsspelletje waar je ook even een draai in moet vinden. De bedoeling is namelijk dat je alle vakjes wegspeelt door er ballen op te richten.. Je kan steeds meer ballen verdienen en zo dus ook meer vakjes wegspelen. Er komen gaandeweg steeds meer vakjes bij en hoe verder je komt, hoe lastiger het wordt om alles weg te spelen. Als de vakjes niet zijn weggespeeld en de bodem raken, ben je af en moet je opnieuw beginnen.
De ballen kun je afschieten richting de muren zodat ze worden weerkaatst naar de overkant. Zo kan je nog meer vakjes wegspelen, twee vliegen in één klap!
68150

1. Monument Valley

De nummer 1 in de top 5 simpele mobiele games is Monument Valley. Monument Valley is een mobiele game waarbij je, zoals bij veel klassiekers, een prinses moet helpen. Deze keer niet uit een kasteel, maar uit gebouwen in Escher-stijl. De ontsnapping vergt heel wat inzicht, want net zoals in de kunstwerken zitten de levels vol met optische illusies.
Monument Valley verscheen enkele keren in het nieuwe seizoen van House of Cards. In de afleveringen was te zien hoe hoofdpersoon Frank Underwood het spelletje speelt. De verschijning van de game in de hitserie zorgde ervoor dat Monument Valley weer veel gedownloaded werd.