Welk personage zie jij het liefst in een vechtgame? - XGN Doe Mee

Article
zaterdag, 14 maart 2015 om 15:00
xgn google image
Vrijdag de 13e ligt achter ons, misschien heb jij wel één van Jason Voorhees's talloze films gezien. Nee? Geen ramp hoor, de XGN Doe Mee gaat deze week over Jason. Gedeeltelijk dan. Ook blikken we even terug op vorige week en jullie favoriete Metal Gear game.
Een week geleden vroegen wij aan jullie wat nou jouw favoriete Metal Gear game is. De games waren een tijd lang exclusief voor Sony's platformen, wat misschien ook terug te zien is in de weinige reacties. Wel waren blooob en nivek het eens over de uitmuntende kwaliteit van de allereeste Metal Gear Solid game, aangezien beiden vol lof spreken over Kojima's kunstwerk. Nivek gaat er deze keer met de eer vandoor:
De eerste Metal Gear Solid krijgt niet alleen lof van de eerdergenoemde heren, maar ook van de critici wereldwijd. Kojima's liefdeskindje wordt gezien als dé game die het stealthgenre populair heeft gemaakt. En zoals nivek al eerder zei, er zitten filmisch lange cutscènes in, iets wat Kojima in de latere Metal Gear games veel vaker naar voren liet komen.
Maar genoeg over ons geschiedenislesje over Metal Gear, tijd voor de nieuwe stelling van de week! Vrijdag de 13e ligt inmiddels alweer achter ons en op die dag werd bekendgemaakt dat horrorheld Jason Voorhees, bekend van de Friday the 13th-films, een speelbaar personage wordt in Mortal Kombat X. Onze vraag sluit hierop aan en is:

Welk personage zie jij het liefst in een vechtgame?

Een potje vechten met de man met het hockeymasker is natuurlijk briljant, maar welk personage zie jij nu eigenlijk het liefst in een vechtgame? Zou jij Lara Croft weleens willen zien knokken in Dead or Alive? Of misschien toch met Freddy Krueger in Mortal Kombat? Wij zien al iets van een fatality met Kruegers droomwereld.
Maar het gaat om jouw mening! De XGN Doe Mee wil dus weten welk personage jij het liefst in een vechtgame wilt zien en vertel ook WAAROM jij jouw personage in een game wilt terugzien. Bonuspunten als je er ook nog een game of franchise bij noemt. Een fijn weekend gewenst en tot volgende week!