Top 5 recente anime series op Netflix

Article
zaterdag, 21 april 2018 om 9:02
special 130117 1
Op Netflix zijn genoeg vormen van entertainment te vinden, waaronder anime (het Japanse woord voor animatie). Wij hebben vijf recente anime series op Netflix uitgelicht. Deze series zijn in de laatste jaren uitgebracht en van harte aan te raden. Kies een serie en begin met genieten!

5. B: The Beginning (2018)

We beginnen onze lijst van anime series op Netflix met een detective verhaal. B: The Beginning is een originele serie gemaakt voor de bekende streamingservice.
In een wereld vol geavanceerde technologische ontwikkelingen staat misdaad centraal. We volgen Keith, een legendarische detective die werkt voor de RIS (Royal Investigation Service). Het is aan Keith om moorden op te lossen die worden gepleegd door de mysterieuze ‘Killer B’. Kan de dader ontmaskerd worden?
Een serie met actie, spanning en sensatie. B: The Beginning is nog maar het begin van een lijst vol toffe anime series!
130119 1

4. Devilman Crybaby (2018)

In de lijst van anime series op Netflix is Devilman Crybaby absoluut voor het wat oudere publiek weggelegd.
We volgen het verhaal van Akira Fundo. Hij komt erachter dat demonen naar aarde zijn gekomen om de wereld terug te pakken van de mensheid. Er is maar één manier om deze demonen tegen te houden: er één worden natuurlijk! Akira transformeert in Devilman en bevat de krachten van een demoon, maar de ziel van een mens. Nu is het aan Akira om de strijd aan te gaan.
Devilman Crybaby bevat genoeg geweld, bloed en een interessant concept. Laat deze duivel je beeldscherm overnemen!
130120

3. Castlevania (2017)

In onze lijst van anime series op Netflix is Castlevania gebaseerd op een videogame. Nu kunnen we in Japanse animatievorm zien hoe het verhaal van de game tot leven wordt gebracht.
In de serie volgen we Trevor Belmont, de laatst overlevende van de Belmont clan die op monsters jagen. Trevor moet het gevecht aangaan met Dracula en zijn leger van monsters en demonen om zo de wereld te redden.
Het eerste seizoen van Castlevania, bestaande uit vier afleveringen, is nu op Netflix te aanschouwen. Er komt nog meer kijkplezier aan, want een tweede seizoen is in de maak. Dit seizoen moet in totaal acht afleveringen bevatten en ergens in 2018 op de streamingservice lanceren.
130121

2. Violet Evergarden (2018)

Violet Evergarden is het meest recent uitgekomen binnen onze lijst van anime series op Netflix. Deze adaptatie eindigde enkele weken geleden, maar mag zich nu al ontpoppen tot de toppers binnen het genre.
De serie vertelt het verhaal over Violet Evergarden, een meisje dat na de oorlog op zoek is naar een baan. Ze wordt aangenomen als een brievenschrijfster en probeert door middel van deze baan meer over zichzelf en haar verleden te begrijpen. Lukt het Violet om ooit nog gelukkig te worden?
Zoals eerder benoemd is de laatste aflevering van Violet Evergarden nu op Netflix beschikbaar. Hierdoor is het mogelijk om de gehele serie, bestaande uit dertien afleveringen, te bingewatchen. Laat je betoveren en ontroeren door entertainmant van hoog niveau.
130122

1. One Punch Man (2015)

We sluiten onze lijst van anime series op Netflix af met One Punch Man. Deze serie verscheen oorspronkelijk in 2015 in Japan, maar is pas sinds kort op Netflix te aanschouwen.
In One Punch Man volgen we een 25-jarige man genaamd Saitama. Hij raakt verveeld van vechten, waarschijnlijk omdat hij het zo goed kan! Zoals de titel van de serie suggereert lukt het Saitama om zijn tegenstanders met een klap uit te schakelen. Lukt het Saitama om iemand te vinden die sterk genoeg is om met hem op de vuist te gaan?
Het eerste seizoen van One Punch Man viel enorm in de smaak, waardoor een tweede seizoen ook is aangekondigd. Deze serie bevat genoeg kracht om je K.O. te slaan!

Beste anime series op Netflix

Dit waren enkele anime series op Netflix die recent zijn verschenen. Welke van deze series gaan jullie een kans geven? Nog meer trek in anime content? Bekijk dan onze lijst met de beste anime films op Netflix.

Populair Nieuws