Top 5 raarste gadgets van CES 2017 - Dit is pas het begin

  CES 2017 is nog maar net begonnen en nu zijn er al heel wat rare gadgets aangekondigd. De een nog vreemder dan de andere. Wij hebben er 5 voor je uitgekozen en die vind je hier bij de top 5 raarste Gadgets van CES 2017 tot zover.

  CES 2017 is nog niet heel lang bezig, maar toch zijn er op dit moment al heel wat verschillende gadgets aangekondigd. Smart is zoals voorgaande jaren weer heel erg populair. Maar gaan we niet een beetje te ver met het Smart maken van onze producten?

  De meeste uitvinders denken dat we nog wel een beetje hulp kunnen krijgen als het gaat om de dagelijkse bezigheden. Daarom zijn er weer heel wat verschillende producten aanwezig tijdens CES 2017. Hier kun je de top 5 raarste gadgets van CES 2017 vinden:

  5. Taclim Virtual Reality schoenen

  Het spelen van VR-games zal nooit meer hetzelfde zijn dankzij de Taclim VR schoenen. De schoenen hebben namelijk de mogelijkheid om te vibreren, elke vibratie zal anders aanvoelen. Hierdoor zal het niet lijken alsof je echt over bijvoorbeeld stenen loopt.

  De Taclim wordt geleverd met speciale controllers. Voor welk apparaat de Taclim zal gaan werken is nog niet bekend. Wel staat de maker met een PlayStation VR demo op de beurs, dus een PSVR mogelijkheid is in de toekomst zeker aanwezig.

  De speciale VR-schoenen zullen trouwens niet goedkoop zijn. Een paar schoenen zal voor tussen de 1000 en 1500 euro worden verkocht.

  4. THEORY Hypersuit

  Heb jij altijd al willen vliegen als een vogel of ben je groot fan van Superman en zou je hem graag nadoen? Het kan, ongeveer. Dankzij de Hypersuit kom je namelijk het dichtste bij het vliegen zonder vleugels.

  De Hypersuit wordt ontwikkeld door een groepje in Parijs. Met de Hypersuit van THEORY kun je extreme sports doen vanuit je eigen huis. Spring van het hoogste gebouw ter wereld zonder er zelf heen hoeven te gaan.

  Volgens de website werkt het apparaat alleen met de Oculus rift. Specifieke games zijn nog niet aangekondigd, maar in de trailer is wel een wingsuit game te zien. Ook de prijs en releasedatum zijn vooralsnog onbekend.

  3. Geko Smart Whistle

  Staat veiligheid hoog op je lijstje, dan is de Smart Whistle van Geko misschien wel iets voor jou. Met deze slimme fluit kun je om hulp roepen wanneer dat nodig is. Dankzij de ingebouwde GPS weet de Smart Whistle altijd waar je bent.

  In het geval van nood kan de Smart Whistle, dankzij een keer blazen, de vooraf ingestelde contacten een bericht sturen. In dit bericht staat dan de locatie waar de je fluit gebruikt hebt. Daarnaast maakt de fluit ook echt geluid wanneer je hem gebruikt.

  Hierdoor zullen ook de mensen om je heen worden gewaarschuwd, waardoor jij weer in veiligheid gebracht kan worden. Het apparaat is voor rond de 45 euro te koop en te koppelen aan je telefoon door een gratis app.

  2. Kerastase Hair Coach by Withings

  Withings, een bedrijf dat onderdeel uitmaakt van Nokia, is een samenwerking aangegaan met L’oreal. Wat hier er uit deze samenwerking gekomen? Een slimme haarborstel!

  De Kerastase Hair Coach zal van alles voor je bijhouden. Hoe is droog je haar en hoe vaak haal je de borstel door je haren heen? De Kerastase Hair Coach houdt alles voor je bij. En alles is makkelijk uit te lezen dankzij een app.

  De slimme haarborstel zal rond de zomer uitkomen en zal ongeveer 200 euro kosten. Als je gezond haar wilt hebben, moet je daar soms iets voor neertellen.

  1. Spinali Design Connected Jeans

  De meeste vrouwen broekzakken zijn niet groot genoeg om een telefoon in te passen. Er wordt daarom vaak gekozen om de telefoon in een handtas mee te nemen. Dit kan heel vervelend zijn wanneer je door een drukke stad probeert te navigeren.

  Spinali Design heeft hier een oplossing voor bedacht, namelijk de Spinali Design Connected Jeans. De spijkerbroek heeft ingebouwde vibratie elementen aan twee kanten van de bovenkant. Wanneer je de navigatie van je telefoon verbindt met de broek zal de rechterkant gaan trillen wanneer je rechtsaf moet slaan en de linkerkant wanneer je links moet.

  Met de broek zul je dus nooit meer de weg kwijtraken en hoef je niet meer met je telefoon in je hand door de stad te lopen. De broek zal beschikbaar komen in verschillende varianten, van hot pants tot skinny jeans. Het goedkoopste model is beschikbaar voor 87 dollar.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.