Naar deze game releases van 2017 kijken jullie het meest uit!

Article
donderdag, 05 januari 2017 om 15:40
xgn google image
Het nieuwe jaar is van start en dat betekent dat we vooruit kunnen blikken op een jaar vol releases en aankondigingen. We vroegen jullie in de poll van vorige week naar welke game releases van 2017 jullie het meest uitkijken. De stemmen zijn nu geteld en de uitslag kan dan ook bekendgemaakt worden!
Ook dit jaar belooft weer een hoop moois te gaan brengen op het gebied van games, we waren dan ook erg benieuwd welke game releases van 2017 in jullie agenda's genoteerd staan. Voor de volledige lijst met game releases van 2017 kun je bovendien ook terecht op onze releasespagina, zodat je altijd op de hoogte blijft van de aankomende games.

Game releases van 2017

In 2017 verschijnen er tal van toffe games en hoewel we ongetwijfeld nog niet alle aankondigingen voor dit jaar gehad hebben, staat er al genoeg moois op de planning! Met grote nieuwe games en langverwachte sequels van ontwikkelaars als Rockstar, Guerrilla Games, Capcom en Ubisoft zit er ook dit jaar voor iedereen wel weer wat moois tussen.
We vroegen jullie vorige week naar welke game releases van 2017 jullie het meest uitkijken. De resultaten kunnen we nu bekendmaken. We beginnen met de nummer 5 van de lijst meest geanticipeerde game releases van 2017: The Legend of Zelda Breath of the Wild.

5. The Legend of Zelda Breath of the Wild

Het gaat weer een goed jaar worden voor Nintendo fans. Naast een nieuwe console verschijnt er namelijk ook weer een geheel nieuwe Zelda game! Voor velen is die nieuwe game dan ook één van de belangrijkste game releases van 2017. Met weer een flinke lading vernieuwingen, een gigantische nieuwe wereld om te verkennen en een nieuw verhaal is er in ieder geval genoeg om enthousiast van te worden.
Met Breath of the Wild heeft Nintendo nu al één van de meest geanticipeerde game releases van 2017 weten neer te zetten, dus laten we hopen dat de game na release net zo goed is als de fans hopen. Wij staan in ieder geval klaar om de wildernis van Hyrule te ontdekken!
103982

4. Mass Effect Andromeda

Met een bevestigde releasedatum vers van de pers is het eindelijk duidelijk wanneer we aan de slag kunnen met Mass Effect Andromeda. Gelukkig blijkt die datum niet eens zo heel ver van ons verwijderd te liggen. De Mass Effect serie heeft over de jaren een aardig trouwe fanbase weten op te bouwen en aangezien het derde deel alweer van 2012 is, is het ook wel aardig tijd voor een nieuw deel!
Andromeda biedt een geheel nieuw verhaal, graphics die recht doen aan de huidige generatie consoles en tal van nieuwe gameplay opties. De eerste drie delen waren geweldig en niemand is dan ook verrast dat Andromeda voor velen één van de meest geanticipeerde game releases van 2017 is.
Het afwachten kan nu echt beginnen, dus zet 23 maart maar vast in je agenda!
103983

3. Gran Turismo Sport

De petrol heads blijken ook goed vertegenwoordig te zijn, want veel van jullie kijken uit naar Gran Turismo Sport! De eerste Gran Turismo game voor de PlayStation 4 belooft een geweldige race-ervaring te gaan afleveren en naast nieuwe wagens en banen wordt de game voorzien van verbeterde graphics en physics.
Het is alweer enige tijd geleden dat we een nieuwe Gran Turismo game kregen, het vorige deel stamt namelijk alweer uit 2013! Het is dan ook niet gek dat Gran Turismo Sport één van de meest geanticipeerde game releases van 2017. Racing-sim fans zijn inmiddels wel weer toe aan nieuw materiaal!
De game krijgt bovendien ondersteuning voor PlayStation VR, wat de hele ervaring nóg echter laat aanvoelen. Dus kruip maar snel achter het stuur en start die motoren, want met Gran Turismo Sport is het weer tijd om ons over te geven aan die G-krachten!
103984 1

2. Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands & Horizon Zero Dawn

De tweede plek wordt van deze lijst met meest geanticipeerde game releases van 2017 wordt gedeeld door twee open-wereldgames, namelijk Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands en Horizon Zero Dawn! In beide trek je de wildernis in, maar daar houden de vergelijkingen tussen deze twee game releases van 2017 wel op.
De nieuwste game in de Ghost Recon serie gooit over een andere boeg, wanneer je Wildlands vergelijkt met de andere games uit de serie. Hoewel spelers nog altijd een tactische shooter voorgeschoteld krijgen, maar dan in een enorme uitgestrekte wildernis. De wereld van Ghost Recon Wildlands zit vol met uiteenlopende missies, die je helemaal op je eigen tempo kan voltooien. Bovendien bepalen jouw acties in die missies voor een groot deel hoe de wereld om je heen gevormd wordt, genoeg reden dus om een kijkje te gaan nemen in de wildlands!
Ook Horizon Zero Dawn plaatst spelers in een open wereld, maar dan een waar robots en machines regeren. We nemen de rol van Alloy op ons, om de terreur van die robot overlords te bevechten. Horizon Zero Dawn laat een scenario zien waarin mensen niet langer aan de top van de voedselketen staan, maar moeten vechten om te overleven. De combinatie van primitieve gevechtsvoering, futuristische vijanden en post-apocalyptische setting maken van deze game dan ook één van de meest geanticipeerde game releases van 2017.
103985

1. Red Dead Redemption 2

Het is niet verrassend dat het vervolg op Red Dead Redemption op nummer 1 staat. De Rockstar game deed het internet ontploffen toen bekend werd dat Red Dead Redemption 2 zou verschijnen en gamers waren maar wat blij dat de game eindelijk officieel bevestigd was.
In Red Dead Redemption 2 keert John Marston terug en worden spelers weer meegenomen naar het ruige Wilde Westen van de Verenigde Staten van Amerika. We kunnen een gigantische en sfeervolle wereld verwachten waarin we tal van toffe avonturen gaan beleven, waar we nog vele jaren met heimwee aan terug zullen denken. Bovendien heeft Rockstar ook al laten weten dat we in de wereld van Red Dead Redemption 2 aan de slag kunnen met een multiplayermodus.
Een officiële releasedatum van Red Dead Redemption 2 is er nog niet, maar Rockstar Games heeft al wel aangegeven dat we de game kunnen verwachten in de herfst van 2017. Red Dead Redemption 2 verschijnt op de PlayStation 4 en Xbox One.
Dit waren ze dan, de game releases van 2017 waar jullie het meest naar uitkijken. Welke ga jij in huis halen?

Populair Nieuws