Op CES 2017 kunnen we weer een aantal toffe onthullingen verwachten, maar daarnaast zullen bedrijven de kans ook aangrijpen om hun tofste spullen eens goed in het zonnetje te zetten. We kunnen dus uitkijken naar al dat moois dat in januari getoond gaat worden. In deze special zullen we de belangrijkste verwachtingen met je doornemen, zodat jij weet waar je op kunt letten als CES 2017 dan eindelijk van start gaat.

Of het nu flitsende nieuwe TV's zijn, of de tofste nieuwe gadgets, op CES 2017 gaat hoe dan ook genoeg nieuws te zien zijn voor fans van alles op elektronicagebied. Op eerdere edities van het elektronica-evenement werden al belangrijke onthullingen gedaan, zoals de NES in 1985, de eerste Xbox in 2001 en de OLED-TV in 2008. Of er al net zo'n grote aankondiging aan zit te komen, is nog maar te bezien, maar dát er nieuwe spullen getoond gaan worden, staat buiten kijf!

We hebben de CES 2017 verwachtingen voor jou op een rijtje gezet.

Smartphones op CES 2017

Hoewel er op CES 2017 waarschijnlijk niet heel veel nieuwe telefoons getoond gaan worden, betekent dat niet dat de grote smartphonefabrikanten stil zullen blijven tijdens het evenement in Las Vegas. Zo zou vanuit onverwachte hoek weleens een onthulling kunnen komen. Steve Cistulli, de man achter onder andere BlackBerry heeft namelijk al middels een tweet aangegeven met meer nieuws te komen over wat hij "de nieuwe BlackBerry" noemt.

Ook LG zal van de kans gebruik maken om haar nieuwste toestellen te tonen. De vier K Series en twee X Series smartphones en de LG Stylus 3 zijn al onthuld, maar op CES 2017 zal meer bekendgemaakt gaan worden over de nieuwste toevoegingen aan de line-up van LG.

Verder kunnen we een onthulling verwachten van Sony Xperia, volgens geruchten zou er namelijk een nieuw model moeten komen. Bovendien kunnen we wellicht ook eindelijk die opvouwbare telefoon van Samsung gaan aanschouwen!

De CES 2017 verwachtingen voor smartphones zijn dit jaar wat magertjes, maar zoals we gewend zijn van CES kunnen we rekenen op tal van verrassingen!