Top 5 No Man's Sky voorwerpen - Onmisbaar voor iedere ruimtereiziger

Article
maandag, 15 augustus 2016 om 17:13
xgn google image
No Man’s Sky zit boordevol veschillende voorwerpen die gevonden kunnen worden op de bijna talloze planeten die de game rijk is. Je kan als speler maar een kleine hoeveelheid aan voorwerpen tegelijkertijd meenemen. Dus is het belangrijk om te weten welke voorwerpen het meest nuttig zijn. Welke voorwerpen dat zijn lees je in de Top 5 No Man's Sky voorwerpen.
No Man’s Sky draait om overleven en het ontdekken van het universum. De voorwerpen die je kan vinden in de game helpen je daar bij en sommige voorwerpen zijn essentieel om te overleven. Denk aan de verschillende soorten grondstoffen die nodig zijn om je wapen, schip en ruimtepak te voorzien van energie. Deze voorwerpen zijn natuurlijk onmisbaar, maar naast deze voorwerpen zijn er nog genoeg andere voorwerpen die je gewoon moet hebben.

Cargo Ship

Laten we meteen beginnen met een voorwerp dat niet zo makkelijk in een keer te verkrijgen is. Een cargo ship is een van de meest nuttige voorwerpen die je kan hebben in No Man’s Sky. Zoals gezegd is het in No Man’s Sky heel erg handig om zo veel mogelijk voorwerpen tegelijkertijd mee te kunnen nemen.
Een van de beste manieren om dit voor elkaar te krijgen is het hebben van een Cargo Ship. Een Cargo Ship kan namelijk 48 verschillende voorwerpen tegelijkertijd dragen. Veel van deze voorwerpen kunnen in één slot gestapeld worden tot een maximaal aantal van 500 van hetzelfde voorwerp.
Met een Cargo Ship is het dus mogelijk om maximaal 24.000 voorwerpen gelijktijdig bij je te dragen, mits je de ruimtes niet gebruikt voor speciale voorwerpen zoals Gems en Gek charms.
Het krijgen van een Cargo Ship is echter niet zomaar gedaan. Ten eerste zijn Cargo Ships enorm duur in No Man’s Sky. De prijzen variëren per speler en sterrenstelsel, maar Cargo Ships kosten meestal meer dan 20.000.000 units.
96081

Hyperdrive fuel

Hyperdrive fuel is onmisbaar in No Man’s Sky. Zonder dit kom je niet verder in het universum aangezien je niet van ster naar ster kunt reizen. Hyperdrive fuel is niet zo heel makkelijk om te krijgen. Om je Hyperdrive te voorzien van brandstof heb je namelijk twee elementen nodig.
Het eerste is Thamium9. Een behoorlijk makkelijk te verkrijgen grondstof die op bijna elke planeet wel te vinden is. Daarnaast is het een van de meest voorkomende grondstof in astroïden. Dus de meest makkelijke manier om dit te verkrijgen is om in je ruimteschip een hoop van deze astroïden aan gruzelementen te schieten.
Het tweede voorwerp dat nodig is voor brandstof van je Hyperdrive is Antimatter. Antimatter is eens stuk lastiger te verkrijgen en heeft meerdere grondstoffen nodig om te maken.
Antimatter kan gemaakt worden nadat een alien in het tweede planetenstelsel waar je terecht komt je het recept geeft om Antimatter te maken. Voor het maken van Antimatter heb je drie voorwerpen nodig.
Allereerst heb je één Electron Vapour nodig. Dit is te maken met één Suspension Fluid en 100 plutonium. Suspension Fluid is te koop op de verschillende ruimtestations die er in de game zitten en plutonium is bijna overal op elke planeet wel te vinden. Ook kan plutonium gekocht worden op de ruimtestations wanneer je toch te veel geld hebt.
Daarnaast is er 50 heridium nodig. Ook dit is op de meeste planeten wel te vinden, maar komt een stuk minder vaak voor dan bijvoorbeeld plutonium.
Heridium komt voornamelijk voor in grote rotsformaties die vanuit de lucht goed te zien zijn. De makkelijkste manier om heridium te krijgen is dan ook om in je schip laag over de grond te vliegen totdat je zo’n grote rots tegenkomt. De kans is dan groot dat deze rotsen heridium bezitten.
De laatste grondstof die nodig is voor het maken van Antimatter is zinc. Zinc is ook bijna overal wel te vinden. Zinc komt voornamelijk voor in planten die op de planeten gevonden worden. Ook is Zinc te koop in de ruimtestations.
96082

Goud

Goud is een van de meest waardevolle voorwerpen in No Man’s Sky die nog redelijk goed te vinden is. Goud komt lang niet overal en altijd voor, maar is op de meeste planeten wel af en toe te vinden. De prijs van goud is de voornaamste reden waarom het een belangrijke grondstof is. Goud komt net als Heridium voor in grote rotsformaties die vanuit de lucht te zien zijn.
Net als bij heridium is de beste manier om goud te winnen dus om met je schip laag over de grond te vliegen op zoek naar deze formaties.
Goud is waardevol. Wanneer iemand drie van de rotsformaties helemaal heeft uitgegraven kan de speler zo’n 1500 eenheden aan goud bij zich dragen.
Afhankelijk van de locatie van de speler kan dit voor meer dan 300.000 units verkocht worden op de galactische markt. Units is de valuta in No Man’s Sky en hiermee kan je weer schepen en upgrades kopen. Goud is dus ook in No Man’s Sky een goede investering.
96083

V1/2/3 passes

Wat te doen als een deur op slot is en je wel naar binnen wil? Juist, de goede sleutel vinden. In No Man’s Sky is dit niet anders.
Veel van de deuren die je op je reis tegen zal komen, zitten op slot. Deze kunnen geopend worden met Atlas passes. Deze passes zijn een soort sleutelkaarten die de deuren automatisch openen als je ze in je inventaris hebt.
De manier om een Atlas V1 pass te krijgen is voor iedereen weer net even anders. Net als zoveel elementen in de game is de ervaring verschillend van speler tot speler.
De blauwdrukken voor de Atlas V1 pass zijn te vinden als beloning voor het ontdekken van een outpost. Waar deze outpost is en wanneer je deze tegen zal komen is voor iedereen verschillend. Met mazzel kan je deze al tegen komen in de eerste paar uur van No Man’s Sky, mits je uiteraard niet urenlang op dezelfde planeet ronddwaalt op zoek naar dat laatste wezen dat je moet vinden om de planeet volledig gescand te hebben.
96084

Upgrades

Misschien wel de allerbelangrijkste voorwerpen in No Man’s Sky zijn de upgrades die men kan krijgen. Zoals eerder al aangegeven bij het Cargo Ship is de ruimte die je hebt in je inventaris een van de belangrijkste dingen die je kan hebben in No Man’s Sky. Ook de upgrades voor je wapen zijn niet onbelangrijk.
Je wapen kan namelijk met verschillende dingen verbeterd worden. Zo kan je mijnstraal verbeterd worden zodat je langer en effectiever kan graven naar grondstoffen. Ook kan je wapen worden gemodificeerd zodat het daadwerkelijk schade doet aan agressieve wezens. Ook dit kan weer worden geüpgraded zodat het meer schade doet, meer ammunitie kan dragen of sneller kan vuren.
Je schip kan ook worden verbeterd door middel van upgrades, zo kan de ruimte in je vrachtrui worden verbeterd, de snelheid van je schip kan worden opgevoerd en de wapens aan boord kunnen krachtiger worden.
De belangrijkste upgrades zijn die van je ruimtepak. Wanneer de speler in het bezit is van een Atlas V1 pass is het vrij makkelijk om upgrades voor je ruimtepak te vinden. De meeste ruimtestations hebben namelijk deuren die kunnen worden geopend met deze sleutels. Achter deze deuren is vaak een upgrade te vinden voor je ruimtepak die de inhoud van je inventaris vergroot met één slot per keer.
Gezien de grote hoeveelheden ruimtestations in de game is het dus vrij gemakkelijk om je ruimtepak te voorzien van meer ruimte. Dit is dan ook de perfecte manier, samen met het verkrijgen van een Cargo Ship, om de hoeveelheid voorwerpen die kan meenemen te vergroten.

Populair Nieuws

Laatste Reacties