Top 5 nieuwe Netflix films van het aanbod momenteel

Article
vrijdag, 19 februari 2016 om 13:32
xgn google image
Tussen het enorme aanbod aan films op Netflix staan een hoop goede en misschien wel evenveel slechte films. Het kan daarbij nogal een moeilijke keuze zijn om de juiste film uit te kiezen. Wij hebben de top 5 nieuwe Netflix films voor je gezocht die zeker het kijken waard zijn.
Bij het toelichten van deze boeiende films hebben wij zo min mogelijk spoilers gegeven zodat je niet bang hoeft te zijn dat je al precies weet wat er gaat gebeuren. Bekijk snel de top 5 nieuwe Netflix films.

5. Bad Neighbours (2014)

In deze hilarische film komen Mac en Kelly Radner met hun pasgeboren kind naast een studentenhuis te wonen. Al snel blijkt het jonge gezin een enorme overlast hiervan te ondervinden. Maar zo makkelijk laten ze niet over zich heen lopen en wegjagen. De gemoederen tussen beide partijen lopen hoog op, maar hoe het afloopt in deze comedy moet je zelf ondervinden.
Deze film is dolle gein met een goede cast. Seth Rogen en Rose Byrne en Zac Efron zetten een sterk staaltje acteerwerk neer waarbij de irritatie tussen beide partijen duidelijk merkbaar is. Deze film is een goede invulling van je tijd als je opzoek bent naar een luchtige film.

4. Toy Story 2 (1999)

Een onwijs oude film, maar alleen al vanwege het hoge nostalgische gehalte zou je hem nog een keer moeten kijken. Deze leuke animatiefilm uit 1999 is het vervolg op de eerste Toy Story, een van Disney's eerste 3D-animatiefilm. Als waardige opvolger biedt deze film tijdloos vermaak en is daarbij aan te raden aan iedereen.
Toy Story 2 draait nogmaals om het levende speelgoed van schooljongen Andy. Tot de grote verschrikking van iedereen wordt lievelingspop Woody gestolen door een verzamelaar. Zijn speelgoedvrienden, waaronder een pratende dinosaurus, een aardappelpop en een ruimteman, nemen de taak op zich om Woody te redden. Maar komt Woody eigenlijk nog wel thuis?
Deze film is genomineerd voor de best animatiefilm van het jaar 2000. Hiernaast heeft de film 20 andere prijzen en 27 nominaties in de wacht gesleept. Dat is niet zo heel vreemd met een stemcast als Tom Hanks en Tim Allen.

3. The Amazing Spider-man 2

Peter Parker gaat als spinnenman in de laatste Spider-man film eindelijk accepteren dat het zijn van een superheld cool is. Toch blijkt alles niet zo van een leien dakje te gaan als The Green Goblin terugkeert, naast een andere gevaarlijke vijand genaamd Electro. In de meest epische Spider-man film tot nu toe, moet Peter Parker belangrijke keuzes maken. Maar zijn deze keuzes de juiste?
Met Andrew Garfield als Spider-Man, Emma Stone als Gwen Stacy en Jamie Foxx als Electro, valt er weinig op te merken aan het team van acteurs. De overtuigende film houd je tot het einde van je puntje op je stoel, want wat een actie komt er in deze film voorbij! Deze film moet je zeker gezien hebben, ook al ben je geen fan van spinnen.
Naast een film is er ook nog eens een hele toffe game verschenen met betrekking tot deze film.

2. The Purge: Anarchy

Een periode van 12 uur waarbij alles geoorloofd is, de jaarlijkse Purge is weer begonnen en er mag naar hartenlust gemoord worden waarbij alleen de sterksten overleven. In The Purge: Anarchy is een stelletje op weg naar huis, althans dat was het plan. De auto begeeft het en dit stel moet de jaarlijkse zuivering overleven. De tweede verhaallijn gaat over een politieman die de dood van zijn gezinsleden wil wreken.
Deze onwijs spannende horrorfilm is een van de hoogtepunten van het nieuwe Netflix aanbod. De film is echter niet bedoeld voor zwakke magen aangezien er behoorlijk een hoeveelheid aan geweld voorbij komt.

1. Avengers: Age of Ultron

Er zijn maar weinig filmkijkende mensen die nog nooit van The Avengers hebben gehoord. Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Scarlett Johansson en nog veel meer topacteurs zorgen voor een sterrencast. Het resultaat is er dan ook naar in deze 2 uur en 22 minuten durende actiefilm waarbij het superhelden collectief nogmaals de show steelt.
In Avengers: Age of Ultron bouwt Tony Stark een computerprogramma om de wereld te beschermen. Tot grote verschrikking van iedereen wordt dit programma echter vijandelijk en probeerd juist de wereld te vernietigen. Het is aan de Avengers de taak om onze planeet te redden!
Dit is met uitstek de beste film van het nieuwe Netflix assortiment, en misschien wel een van de beste van het totale aanbod. Deze kaskraker moet je gezien hebben!

Populair Nieuws