WIN - Gratis bowlingles prijsvraag

Article
vrijdag, 19 februari 2016 om 12:07
xgn google image
De bowlingcomedy film Kingpin is in 1996 uitgekomen en viert dit jaar dus haar 20e levensjaar. Een mooie aanleiding om kaartjes weg te geven voor een bowling clinic op 29 februari bij Silverstone Zwanenburg. Wil je weten hoe je deze Kingpin prijsvraag wint? Lees dan snel verder.
Kingpin is een hilarische komedie met hoofdrollen weggelegd voor Woody Harrelson, Bill Murray en Randy Quaid. Inmiddels is de film uitgegroeid tot cultklassieker met meerdere films. De film mag zich in een illuster rijtje scharen met andere komedieklassiekers als Caddyshack, White Men Can't Jump en Groundhog Day.
De film viert haar twintigste jubileum en dat mag gevierd worden. Hoe je mee kunt doen aan de prijsvraag lees je hieronder.

Bowlingles prijsvraag

In samenwerking met MediaTornado geven wij drie keer twee kaartjes weg voor een bowlingclinic op maandag 29 februari bij Silverstone Zwanenburg. Je krijgt er les van viervoudig bowlster van het jaar Lisanne Breeschoten, de clinics duren een uur. tussen 18:00 en 22:00 kun je een tijdsvak uitkiezen bij Partycentrum Silverstone. Als jij hierbij wilt zijn, beantwoord dan deze vraag.
  • Waarom moet jij bij deze bowlingclinic aanwezig zijn?
Mail je antwoord, je voor- en achternaam, je postadres en je XGN-gebruikersnaam naar [email protected]. Je hebt een week om te reageren, daarna krijgen de winnaars van deze Kingpin prijsvraag bericht.

Populair Nieuws