Top 5 mobile games die eraan komen in 2021

Article
zaterdag, 19 december 2020 om 15:00
league of legends wild riftf1571234010
Over de afgelopen jaren zijn games op allerlei verschillende platformen beschikbaar geworden. Er zijn ontzettend veel verschillende consoles en vooral ook een heleboel games. Ook op je telefoon kan je tegenwoordig ontzettend veel spellen spelen en de keuze wordt steeds uitgebreider. Tegenwoordig kunnen zelfs games als Fortnite en Call of Duty op je telefoon gespeeld worden. Vandaag bespreken wij onze top 5 mobile games die eraan komen in 2021.

The Witcher: Monster Slayer

Ben jij een groot fan van The Witcher en heb je altijd zelf al op monsters willen jagen? Jouw kans komt eraan. The Witcher: Monster Slayer zal min of meer hetzelfde werken als bijvoorbeeld Pokémon Go. Je loopt met je telefoon in je handen over straat, waar je een heleboel verschillende monsters kunt tegenkomen en verslaan. Op het spel heb je ontzettend veel verschillende opties. Je kan de bekende Wither signs gebruiken en de monsters slaan met je zwaard. Je wordt steeds beter in de combat en speelt ook steeds meer dingen vrij. The Witcher: Monster Slayer is zeker een game om naar uit te kijken in 2021!

Apex Legends Mobile

Net zoals Fortnite en PUBG zal binnenkort ook Apex Legends beschikbaar zijn op je telefoon. De game zal waarschijnlijk in april 2021 beschikbaar zijn. Hoe Apex Legends Mobile eruit zal gaan zien is nog niet helemaal bekend, maar we weten wel dat het in principe hetzelfde spel zal zijn als de normale versie van de game. Deze Battle Royale zal jij binnenkort dus overal kunnen spelen met al jouw vrienden. Apex Legends werd vrijwel gelijk na de release al erg populair, maar als het ook nog eens op je telefoon te spelen is zal het spel helemaal opblazen.

League of Legends: Wild Rift

Eén van de populairste games aller tijden en al jaren één van de meest gespeelde spellen ter wereld is League of Legends. Binnenkort zal dit spel ook nog eens te spelen zijn op je mobiele telefoon. League of Legends is als het ware opnieuw gemaakt zodat het goed speelbaar is op de telefoon, maar ook op de Xbox en PlayStation. League of Legends: Wild Rift zal in principe nog steeds hetzelfde principe hebben als de versie op de PC, maar een aantal dingen zullen veranderd zijn, zodat je de game zo goed mogelijk kunt spelen. De precieze releasedatum weten we nog niet, maar dat zal zeker niet lang meer duren.

Plants vs. Zombies 3

Hoewel het natuurlijk in essentie niet het meest uitgebreide spel is, valt de vermakelijkheid van de Plants vs. Zombies spellen absoluut niet te ontkennen. De eerste game uit de reeks kwam uit in 2009, waarna een reeks van spellen volgde. Er werden zelfs een shootergame gemaakt van het spel, Plants vs Zombies: Garden Warfare, waar later ook nog vervolgen voor werden uitgebracht. Ondertussen is ontwikkelaar PopCap Games dus bezig met Plants vs. Zombies 3 en wij denken dat ook deze game weer erg vermakelijk zal gaan worden.
nieuwe league of legends mobile game 151075f1612946890

Pokémon Unite

In deze aankomende mobile Pokémon game neem jij het met vier anderen op tegen vijf tegenstanders. Je probeert zoveel mogelijk Pokémon te vangen en jouw tegenstanders te verslaan door meer punten te scoren dan zij. Pokémon Unite is een heel nieuw spel in de reeks. Voor het eerst wordt er zoveel waarde gehecht aan strategie en samenwerken in een Pokémon spel. Voorheen werd je namelijk voornamelijk in je eentje aan het werk gezet. Dit brengt een hele nieuwe ervaring voor grote Pokémon fans en gewoon een hele toffe game voor nieuwere fans. De game zal ook beschikbaar worden voor de Nintendo Switch.
Welke mobile game kijken jullie het meest naar uit in 2021? En met wie gaan jullie deze vette spellen spelen? Laat het ons weten!