Apex Legends mobile is officieel bekendgemaakt

  De populaire battle royale-game Apex Legends zal zijn overstap gaan maken naar smartphones. Ook wordt er gepraat over een overstap naar China voor de game. Wanneer Apex Legends mobile uit zal gaan komen is nog niet zeker. Dit alles werd bekendgemaakt door EA.

  Tijdens de presentatie van de kwartaalcijfers van EA maken zij bekend dat de immens populaire titel Apex Legends naar mobile zal gaan komen. Eerder werd deze overstap al gemaakt door titels als Fortnite en PUBG. Ook werd er gemeld dat EA aan het proberen is om Apex Legends naar China te brengen.

  Apex Legends haalde Fortnite al snel in als meest populaire battle royale-game. Binnen een week na release speelden al 25 miljoen gamers de titel. Dit kwam mede door de grote aandacht van de media en dat een aantal bekende streamers de game op releasedag aan het spelen waren. Hoe Apex Legends op mobile gaat spelen is nog niet bekend, maar er zullen snel meer details gaan volgen.

  Apex Legends

  Wanneer komt Apex Legends naar mobile?

  Wanneer Apex Legends naar mobiele apparaten zal gaan komen is nog niet zeker. We kunnen er wel gerust op zijn dat dit hoe dan ook gaat gebeuren. Apex Legends is één van de meest populaire games op het moment en kan de grote concurrentie van Fortnite en PUBG maar al te goed aan.

  De titel is wat je noemt een battle royale-game. Hier worden een groot aantal teams van ieder drie personen op een map gezet. Het is aan jou en je team om zo snel mogelijk verschillende wapens en stukken uitrusting te verzamelen. Hiermee moet je rivaliserende teams uitschakelen, zodat jouw team als laatste overblijft en uiteindelijk de wedstrijd wint.

  Apex Legends is op het moment te spelen op PlayStation 4, Xbox One en PC. Wanneer Apex Legends precies naar mobiele apparaten zal komen is nog niet duidelijk. Hier zullen we voor moeten wachten op een officieel woord van EA.

  Apex Legends

  Verkijgbaar vanaf 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.